Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Το Δ/Σ του Α.Ο.Π. απευθύνει θερμή έκκληση προς όλους τους συγχωριανούς να πυκνώσουν τις τάξεις των μελών του και να συμμετάσχουν στην ετήσια γενική συνέλευση του ομίλου στις 4/6/2017. Ο δήμαρχος την τελευταία τουλάχιστον διετία αδυνατεί να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του, ότι δήθεν θα είχαμε γήπεδο από την αρχή του έτους 2016. Καλούνται ακόμη και μη μέλη του ομίλου να παρευρεθούν, επειδή το πρώτο θέμα της συνέλευσης είναι το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου του χωριού που επί δεκαετίες ¨σέρνεται¨ και έχει, όπως φαίνεται, καταλήξει στις καλένδες της δημαρχίας.
Διατείνεται ότι τα χρήματα υπάρχουν, αλλά διάφορα διοικητικά και γραφειοκρατικά προβλήματα δεν έχουν επιτρέψει την πραγματοποίηση του έργου. Είναι να αναρωτιέται κανείς αν πρόκειται περί αναξιοπιστίας, ανικανότητας, αδιαφορίας ή όλων των προηγουμένων συλλήβδην.
Η έλλειψη γηπέδου στο χωριό, μας έχει κοστίσει πολλά, σε χρήμα και χρόνο για να χρησιμοποιούμε σαν έδρα μας τα Ίσθμια, αλλά, το κυριότερο, μας στέρησε την άνοδό μας στην επόμενη κατηγορία.
Στη χρονιά που πέρασε επαναλάβαμε τον άθλο των προηγουμένων διοικήσεων του Α.Ο.Π να παίζουμε στα Ίσθμια. Τούτο μας κόστισε σε χρήμα και ψυχολογία. Δεν είχαμε την υποστήριξη των συγχωριανών μας γιατί δεν είναι εύκολο στους καιρούς που ζούμε να μετακινούμαστε έστω και αυτά τα λίγα χιλιόμετρα για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας στην προσπάθειά της.
Το Δ/Σ και η γενική συνέλευση έχουν ανάγκη της φωνής όλων των συγχωριανών. Εγώ σαν απερχόμενος πρόεδρος και τα μέλη του Δ/Σ έχουμε ορισμένες προτάσεις, αλλά χρειαζόμαστε την συναίνεση όσο το δυνατό περισσοτέρων για να κινηθούμε.
Περαχώρα, 21/05/2017
Για το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.
Ο
Πρόεδρος
Δημήτριος Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.