Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ANALYZER PRO ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Από αριστερά: Οι κ.κ. Αθανάσιος Γκίκας, Γιάννης Ρούσσης και Matthias Schmidt

Η παρουσίαση του λογισμικού ανακατασκευής τροχαίων ατυχημάτων Analyzer Pro που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Κορίνθου, χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ωφέλιμη, αποδεικνύοντας την τεράστια πρόοδο της τεχνολογίας στη διερεύνηση των συνθηκών αλλά και των αιτιών που προκαλούν τροχαία ατυχήματα, καθώς και στην απόδοση δικαιοσύνης.

Το λογισμικό παρουσίασε ο κ. Matthias Schmidt, ενώ την παρουσίασή του προλόγισαν ο Δικαστικός Πραγματογνώμων για Τροχαία Ατυχήματα κ. Γιάννης Ρούσσης και ο Δικηγόρος κ. Αθανάσιος Γκίκας. 


Η ανάλυση ατυχημάτων και η δημιουργία σχεδιαγραμμάτων με το ακριβές σημείο σύγκρουσης, σύμφωνα με το λογισμικό, κέντρισε το ενδιαφέρον και μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις προς τους ομιλητές.  

Μεταξύ των καλεσμένων διακρίναμε τον πρώην Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη, τον Υποδιοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου κ. Ηλία Αστερή, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Κορινθίας ''Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ'' κ. Βασίλειο Παλιακάση και τον Δικηγόρο κ. Νίκο Λόη.
*Περισσότερα για το λογισμικό αλλά και για τη διερεύνηση των τροχαίων ατυχημάτων θα ακούσετε στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου, με καλεσμένο τον κ. Ιωάννη Ρούσση, σήμερα, Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00΄, στον Περαία-Χώρα Radio News. 












  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.