Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ''! (VIDEO)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας ενόψει του εορτασμού των 30 χρόνων του από την ίδρυσή του, πραγματοποίησε την εκδήλωση «Η Παράσταση της Ζωής Σου!», την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.
Η εκδήλωση ήταν ευγενική χορηγία του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων, της Εταιρείας Πολιτισμού CINE@ART και της «Global Arts Studios».
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμα συμμετείχαν οι χορευτικοί σύλλογοι Καθενών Ευβοίας ''Ερια" και του Πολιτιστικού Περαχώρας Κορινθίας, ο πιανίστας Λούκα Μελής, στο βιολί η μουσικός Κορνέλια Βολοσένκο, οι μικροί Σκούτζος Αχιλλέας και Γκολφίνος Ανδρέας, που ήρθαν από την Ακράτα και στο τραγούδι οι Κωνσταντίνος Βελιώτης, Κωνσταντίνα Ζαφειράτου, Γιώργος Ιορντάνοβ, Τερέζα Καζιτόρη, Θοδωρής Λαμπρόπουλος, Ραφαήλ Μπαβέλας, Γιάννης Ορούτζογλου-πιάνο/φωνή, Αστέρης Πασχαλιάς και Αναστασία Χαρακίδου.
Θεωρούμε ότι η Τέχνη μπορεί να αλλάξει, να «μεταμορφώσει» εσωτερικά τον άνθρωπο, ελπίδα που, όπως πιστεύουμε, πρέπει να κυριαρχήσει στην αυγή της νέας χιλιετίας, για να «αναγεννήσει εν πλήρη αρμονία» τη ζωή μας. Ευχή μας κάθε μέρα να αποδεικνύεται έμπρακτα ο σεβασμός στη ζωή, με εκδηλώσεις προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Μακάρι να δίνεται η δυνατότητα σε καλλιτέχνες με όραμα, με αγάπη για τον συνάνθρωπο και αφοσίωση σε ιδανικά, να επηρεάσουν, να εμπνεύσουν, να ενώσουν και να αλλάξουν πραγματικά αυτόν τον κόσμο προς το καλό και το αγαθό. Προς αυτή την κατεύθυνση ο «Σύλλογος Πασχόντων Από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας» δραστηριοποιείται για την βελτίωση της ζωής των ατόμων με μεσογειακή αναιμία μέσω της πρόληψης, της θεραπείας, της ενημέρωσης, της φροντίδας και υποστήριξης από το 1985.

Παρουσίαση των στόχων και του έργου του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.