Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΥΦΩΝΑΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-0 ΤΟΥ ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗ! (VIDEO)

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Στο μέσο διακρίνεται ο διατητής κ. Αθανάσιος Κεφιλής
Το πολυαναμενόμενο ντέρμπυ εξελίχτηκε σε περίπατο. Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων, ΑΠΣ Αγιάννης και Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, στο γήπεδο των Αθικίων, πρόσφερε πολλά γκολ και θέαμα. Τυφώνας, ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, σάρωσε την αντίπαλη ομάδα, με σκορ 5-0, στο γήπεδο των Αθικίων.
Η ομάδα του Θανάση Θώδη (Παυλάρας), αυτή τη φορά,  έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο -χάρμα οφθαλμών- και επικράτησε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Γνώριζε, με κάθε λεπτομέρεια, την αποστολή της, μέσα στο γήπεδο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. 
Η ομάδα του Αγιάννη δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ το τελικό σκορ του αγώνα, πρόβλεψε ένα άτομο, με αθλητική φόρμα, ο κ. Παντελής Κουρούπης, που καθόταν στις εξέδρες του γηπέδου και έδινε οδηγίες προς τις ποδοσφαιριστές του Αγιάννη, φωνάζοντας, από την αρχή: ''έτσι που παίζετε θα φάτε πέντε γκολ''.
Ο Αγιάννης δημιούργησε τρεις ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα. Την πρώτη στο 32ο λεπτό, τη δεύτερη στο 68ο και την τρίτη ευκαιρία στο 72ο λεπτό, όταν η μπάλα, μετά από πολύ καλό σουτ, ''έγλειψε'' το δοκάρι του Χρήστου Νικολού. Ήταν και η πρώτη φορά που ανησύχησε σοβαρά ο τερματοφύλακας της Περαχώρας. 
Ο χορός των τερμάτων, για την Περαχώρα, άνοιξε στο 24ο λεπτό όταν, σε σουτ του Δημήτρη Κόντη, η μπάλα κτύπησε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα. 
Πριν το γκολ, είχε χαθεί μεγάλη ευκαιρία για σκοράρισμα, από τον Ντάνιελ Θεοδωρί, μετά από πάσα ακριβείας του Δημήτρη Κόντη, στο 8ο λεπτό. 
Μεταξύ της πρώτης ευκαιρίας και του πρώτου γκολ, είχαν μεσολαβήσει  καλοκτυπημένο κτύπημα κόρνερ από τον Γιώργο Σιαμά στο 20ο λεπτό, με τη μπάλα να βγαίνει μόλις άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια πολύ καλό σουτ του Παναγιώτη Κόντη, στο 22ο λεπτό, που κατέληξε επίσης άουτ. 
Το δεύτερο γκολ της Περαχώρας πέτυχε στο 42ο λεπτό, με πέναλτυ, ο Γιώργος Σιαμάς. 

Ο Θανάσης Θώδης με τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές
Ο αντίθετος δυνατός άνεμος, στο δεύτερο ημίχρονο, δεν στάθηκε ικανός να επηρεάσει την απόδοση της ομάδος της Περαχώρας και οι ποδοσφαιριστές της συνέχισαν να παρουσιάζουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών για την κατηγορία που αγωνίζονται. 
Στο 62ο λεπτό, σουτ του Ντάνιελ Θεοδωρί κατέληξε στα δίκτυα, αφού κτύπησε στα πόδια αμυντικού. Στο 70ο λεπτό σημειώθηκε το τέταρτο γκολ από τον Παναγιώτη Κόντη και το σκορ ολοκληρώθηκε στο 87ο λεπτό με το πέμπτο γκολ, από τον Δημήτρη Λίντα.
Οι θεατές του αγώνα απόλαυσαν, κάποιες επιπλέον περίτεχνες ενέργειες από ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, με τους ποδοσφαιριστές της Περαχώρας να έχουν τα σκήπτρα. 
Το παιχνίδι δυνατό αλλά ο διαιτητής του αγώνα κ. Αθανάσιος Κεφιλής και οι δύο βοηθοί του κ.κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου και Αντώνιος Τσολάκης πολύ καλοί, χωρίς λάθη.
Ο κ. Κεφιλής παρακολούθησε από κοντά όλες τις φάσεις, ήταν αποφασιστικός και ο
τρόπος, με τον οποίο έδινε οδηγίες, συμβουλές ή έκανε παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί υποδειγματικός. Οι κίτρινες κάρτες που έδειξε ήταν απόλυτα δικαιολογημένες. 
Ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του αγώνα, για τα θύματα των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο διατητής κράτησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. 
Τέλος, αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι δεν υπήρξαν καθυστερήσεις και στα δύο ημίχρονα και ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος Α.Ο. ΡΟΜΑ, 1η στην κατάταξη της βαθμολογίας του α΄ ομίλου της Γ΄ κατηγορίας, παρακολούθησαν τον αγώνα από τις εξέδρες του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.