Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!

Από Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης

Από την αρχή αυτής της κατάστασης με την πανδημία, τρεις υπήρξαν οι σταθερές για την αντιμετώπισή της.
Πρώτον, οι αποστάσεις, δεύτερον, η στοιχειώδης υγιεινή (η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σχολαστικό πλύσιμο χεριών, χρήση αντισηπτικών) και τρίτο, η καραντίνα. Αυτό που περιμέναμε ήταν το θαύμα των εμβολίων, που έγινε πραγματικότητα ως εκ …θαύματος σε αδιανόητους χρόνους, όσον αφορά την σύνθεσή του, την παραγωγή του, την διάθεσή του σε συνδυασμό με το πρόγραμμα εμβολιασμού των πολιτών.
Αυτή η πανδημία δημιούργησε ένα πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά, χάος το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί και να προβλεφθούν οι διάφορες μεταλλάξεις της. Ωστόσο, παρά το βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές, σε οικουμενικές οικονομικές και ψυχολογικές επιπτώσεις, στην ανατροπή όλων των δεδομένων του κόσμου όπως τον γνωρίζαμε, η ανθρωπότητα προβάλλει αντίσταση και αγωνίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή ώστε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε μια μάστιγα βιβλικών διαστάσεων.
Σε αυτό τον αγώνα, η ανθρωπότητα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν χειρότερο εφιάλτη από την πανδημία, με έναν ανίκητο εχθρό, τον αποκαλυπτικά μεγάλο αριθμό των ΗΛΙΘΙΩΝ στους κόλπους της. Ηλιθίων, που οι σύγχρονες και δικαιωματικές κοινωνίες ως σήμερα ανέχονται, εντάσσοντάς τους μέσα στην «διαφορετικότητα», το «δικαίωμα της γνώμης» και την ελευθερία του καφετζή να έχει ίση με τον βιοεπιστήμονα, άποψη για το πώς θα παραχθεί ένα φάρμακο και πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ο θανατηφόρος ιός.
Μέχρι που φτάσαμε στα …υπέρτατα συνταγματικά δικαιώματα των ηλιθίων που προφανώς, παίζουν στα δάκτυλα και την νομική επιστήμη καλύτερα από τους ακαδημαϊκούς, χαρακτηρίζοντας με οξυδέρκεια -που τους διακρίνει- την βασική υποχρέωση της πολιτείας να προστατεύει την δημόσια υγεία, λίγο ως πολύ φασιστική και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ως ναζισμό, γιατί ο γαλατάς που παραφουσκώνει με ορμόνες τα μαστάρια των αγελάδων για περισσότερο γάλα, άκουσε από τον αγρότη που ρίχνει με το καντάρι φυτοφάρμακα να μεγαλώσουν τα αγγούρια μέσα σε μια νύχτα και να πιάσει καλή τιμή στη λαϊκή, που έμαθε από ένα κολλητό του, ταξιτζή που πειράζει το ταξίμετρο και χρεώνει διπλή ταρίφα στους τουρίστες, που είχε πάρει κούρσα έναν κτηνίατρο, ότι τα εμβόλια είναι μούφα και ότι «μας κοροϊδεύουν». Και οι ηλίθιοι ένα πράγμα δεν ανέχονται: να τους κοροϊδεύουν!
Η ειρωνεία είναι ότι όλο αυτό το διάστημα ξοδέψαμε άπειρες κουβέντες του αέρα για τα δήθεν προνόμια των εμβολιασμένων έναντι των ανεμβολίαστων, ενώ η μαύρη αλήθεια είναι ότι οι εμβολιασμένοι, σύμφωνα με μια μερίδα ξύπνιων και πονηρών συμπολιτών τους, χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα («άσε να το κάνουν οι άλλοι πρώτα και βλέπουμε», καθώς είναι γνωστό ότι ο γιδοβοσκός σκεπτικιστής θα αναλύσει επαρκώς τα δεδομένα), και πιθανότατα θα κολλήσουν έστω και ελαφρά τον ιό – προς δόξα του απόλυτου ηλίθιου πολίτη, του μόνου που απολαμβάνει στο έπακρο όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τις ξύπνιες και προχωρημένες δημοκρατίες μας σε βάρος αυτών που στηρίζουν, σέβονται και υπερασπίζονται τη δημοκρατία.

Πηγή: https://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.