Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

  • Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο αγώνες μαζικής λαϊκής άθλησης, στο Λουτράκι, την Κυριακή 17 Απριλίου 2022. Ο 6ος “Ορεινός Αγώνας Γερανείων”, μήκους 22 χιλ. και ο 4ος “Ορεινός Δρόμος Περαίας Χώρας”, μήκους 9.900 μέτρων, με τη συμμετοχή αθλητριών και αθλητών, απ΄όλη την Ελλάδα (120 αθλήτριες και 240 αθλητές). 
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ορειβατικό Σύλλογο Λουτρακίου και είχαν τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Αφετηρία και τερματισμός των αθλητών το παραλιακό πάρκο Ειρήνης.
Η εκκίνηση των αγώνων δόθηκε με καλές καιρικές συνθήκες αλλά η συνέχεια επεφύλασσε εκπλήξεις. Άρχισε να βρέχει, να κάνει τσουχτερό κρύο, ενώ ομίχλη εμφανίστηκε σε κάποια σημεία της διαδρομής στα Γεράνεια όρη.
'Ομως, οι δρομείς τερμάτισαν ευδιάθετοι και ικανοποιημένοι, ενώ οι εθελοντές δεν πτοήθηκαν και παρέμειναν στη θέση τους, καθ΄όλην τη διάρκεια των αγώνων, καθοδηγώντας τις αθλήτριες και τους αθλητές και ενθαρρύνοντας την προσπάθειά τους. Παράλληλα, οι εθελοντές απόλαυσαν τη μοναδική και υπέροχή θέα, καθώς και τη φύση, αναρτώντας φωτογραφίες στο Facebook.
Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Γλυκοφρύδης, Αλκιβιάδης Δρίτσας και ο συντάκτης του παρόντος ρεπορτάζ. 
Την επιμέλεια της εκφώνησης των ονομάτων των αθλητών στον τερματισμό είχε ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Ναστούλης, προσθέτοντας στην εκφώνηση και το δικό του αστείρευτο χιούμορ, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλά χαμόγελα. 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ειδικότερα στον αεικίνητο Πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου κ. Δημήτρη Καραχρήστο.

Και του χρόνου!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.