Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ;

Πηγή: https://www.loutrakiblog.gr/

Το loutrakiblog.gr με εκτενή ρεπορτάζ έχει αναδείξει το πρόβλημα της λειτουργίας των ΕΛ.ΤΑ στο Λουτράκι και όχι μόνο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, η υπηρεσία των ΕΛ.ΤΑ. στο Λουτράκι υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο και αναρωτιόμαστε αν η μη ανανέωση της σύμβασης των ταχυδρόμων εξυπηρετεί σιγά σιγά στο οριστικό λουκέτο του υποκαταστήματος Λουτρακίου.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου φέρει ευθύνη σε αυτές τις αποφάσεις, αφού με δική της απόφαση-υπαιτιότητα το ιατρείο της Περαχώρας έκλεισε και το ιατρείο των Αγίων Θεοδώρων υπολειτουργεί εν καιρώ πανδημίας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αφού έκλεισε οριστικά και το υποκατάστημα του ΟΤΕ Λουτρακίου, φαίνεται πως σειρά έχει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, όπως είχε γράψει το loutrakiblog.gr σε παλιότερο άρθρο.
Από τους 6 ταχυδρόμους που εξυπηρετούσαν την περιοχή, απέμειναν μόλις δύο, ενώ η σύμβαση του ενός δεν θα ανανεωθεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Μαυρολίμνη, Σχίνος, Πίσια, Στραβά, Βουλιαγμένη, Περαχώρα, Χαρβάτι, Νέα Πολιτεία, Σκάρπα, Δροσιά, Άσπρα Χώματα, η περιοχή κατά μήκος του Γερμανικού δρόμου, αλλά και από το Συνεδριακό Κέντρο μέχρι την Αστυνομία του Λουτρακίου δεν θα έχει ταχυδρόμο!

Στο «κόκκινο» τα ΕΛΤΑ: Στη γενική συνέλευση του Σεπτεμβρίου οι αποφάσεις για έκτακτα μέτρα
Το μέλλον των ΕΛΤΑ στο Λουτράκι
ΕΛΤΑ: Μέσω ιδιωτών εκτελείται σημαντικό κομμάτι του έργου τους



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.