Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΣΘΜΙΑΣ!

  • Ίσθμια, 5 Φεβρουαρίου 2023

Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος

Ο Ετήσιος Χορός και η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Λαογραφικού Ομίλου Ισθμίας πραγματοποιήθηκε, με την ευλογία του Πατέρα Γεράσιμου Λάμπου, στην αίθουσα Βενετσάνος Grande και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, η Αντιπεριφερειάρχης κα Αθηνά Κόρκα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Οικονόμου, η πρώην Βουλευτής και Επιστημονική Συνεργάτης του Πρωθυπουργού κα Μαριλένα Σούκουλη,  ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Απόστολος Παπαφωτίου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, Σπυρίδων Ράτης, Αθανάσιος Παπαθανασίου και Σωτήριος Πέρρας, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ'' και Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Καραπανάγος (συντάκτης του παρόντος), ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ισθμίας κ. Γεώργιος Γκεζερλής,  η Υποψήφια Βουλευτής κα Κατερίνα Ταγαρά, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων. 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εκδήλωσης η μεγάλη προσέλευση μελών και προσκαλεσμένων, η διασκέδαση με την υπέροχη ορχήστρα, καθώς και η άψογη φιλοξενία εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λαογραφικού Ομίλου Ισθμίας. 
Επιπλέον, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το χορευτικό τμήμα του Ομίλου, το οποίο απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα. Στο χορευτικό τμήμα συμμετέχει και ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Πέρρας.

Θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο-Και του χρόνου με υγεία!








Απόστολος Παπαφωτίου, Αναστάσιος Σακελλαρίου, Ιωάννης Καραπανάγος

Αθανάσιος Παπαθανασίου-Μαριλένα Σούκουλη

Ιωάννης Καραπανάγος-Αθανάσιος Παπαθανασίου






Το χορευτικό Τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου Ισθμίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.