Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ!


ΚΙΚΗ Γ.
Μια στιγμή, μια ζωή. Μια ζωή, μια στιγμή.

Γράφει η Κική Γ.

Ώριμοι άνθρωποι. Ενήλικες. Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη ζωή και τις προκλήσεις της. Σταυροδρόμια δύσκολα μπροστά μας, ανηφόρες, κατηφόρες, δρόμοι που οδηγούν σε αδιέξοδο ή σε παραμυθένια τοπία. Με το τιμόνι ή το κουπί στο χέρι, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να κατευθυνθούμε εκεί που η πυξίδα του μυαλού μας χάραξε.
Η κλεψύδρα της ζωής αδειάζει και εμείς επιβάλλεται να ζήσουμε. Πολλές φορές υπάρχει άγνοια κινδύνου σε ότι σχεδιάζουμε. Άλλες πάλι φορές υπάρχει γνώση και κάποιες άλλες υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας, ή εμπιστευόμαστε λάθος ανθρώπους.
Αν δεν ρισκάρεις και αν δεν τολμήσεις, δεν μπορείς να ξέρεις το αποτέλεσμα. Είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας όποιες και αν είναι αυτές και για αυτό το λόγο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, για τις συνέπειες των επιλογών μας.
Άλλες φορές θα απολαμβάνουμε και άλλες θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Οι επιλογές μας είναι ο παράδεισος και η κόλαση μας. Θάρρος, θράσος, τόλμη, δύναμη, αυτογνωσία, όσο γίνεται σωστό ζύγισμα και συνεχίζουμε! Η ίδια η ζωή είναι ο παράδεισος και η κόλαση μαζί!

Πηγή: https://lovenmore.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.