Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  • Πηγή: https://gnomipoliton.com/
Μήνυμα από καρδιάς του Γιάννη Καραπανάγου για την υποψηφιότητά του


Ο κ. Γιάννης Καραπανάγος, υποστράτηγος ε.α. ΕΛΑΣ, Πολιτικός Επιστήμονας και Εκπαιδευτικός, έχει δώσει δείγματα γραφής στην αυτοδιοίκηση. Ως επικεφαλής Δημοτικής παράταξης στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά και ως ενεργός πολίτης πριν από αυτό, ο κ. Καραπανάγος με σοβαρότητα και ήθος, με ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση, λειτούργησε και λειτουργεί υπέρ του κοινωνικού συνόλου, υπέρ του δίκαιου και του καλού των πολλών.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Καραπανάγος κοσμεί με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού στην Περιφέρεια και διεκδικεί την εκλογή του ως Περιφερειακός Σύμβουλος της Κορινθίας.
Ένας κύριος με όλα τα γράμματα κεφαλαία, που αξίζει την στήριξη και την ανάδειξή του σε εκπρόσωπο των συμφερόντων του κορινθιακού λαού.
Διαβάστε το μήνυμά του, δείτε την δίκαιη και καθαρή ματιά του, για την Πελοπόννησο που όλοι ονειρευόμαστε, για το μέλλον που όλοι ελπίζουμε και προσδοκούμε!

Με τον πολίτη μπροστά! – Το μήνυμα του Γιάννη Καραπανάγου

Μετά από την εποικοδομητική μου θητεία, ως Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος, διαπίστωσα, την ιδιαίτερη θεσμική βαρύτητα των αποφάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, τόσο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων όσο και του Νομού Κορινθίας.

Αποδέχτηκα, έτσι, με ιδιαίτερη χαρά, την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Δημήτρη Πτωχού, προκειμένου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον συνδυασμό του, “Η Πελοπόννησος Μπροστά”, ώστε να γίνει πράξη το όραμά του, “να καταστεί η Πελοπόννησος πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα, μέχρι το 2028”. Μια Περιφέρεια που θα διακρίνεται για την ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της, “θέτοντας τον Άνθρωπο – Πολίτη, στο κέντρο της Διοίκησης και της Πολιτικής”.

Επιπλέον, αποτελεί πεποίθησή μου ότι η Κορινθία έχει ανάγκη από την ολική της επαναφορά στο προσκήνιο, αποκτώντας σύγχρονες υποδομές και ενισχυμένες κοινωνικές υπηρεσίες, αναδεικνύοντας παράλληλα την ανεκτίμητη πολιτιστική της κληρονομιά.

Όλοι μαζί πορευόμενοι, θα επιτύχουμε το μεγάλο άλμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τα εμπρός, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Υποψήφιος Περιφερειακός
Σύμβουλος Κορινθίας
με τον Δημήτρη Πτωχό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.