Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ!

Ο Toύρκος ηγέτης παρομοιάζει με τον Χίτλερ τον δημοκρατικά εκλεγμένο ηγέτη των ιστορικά δοκιμαζόμενων από τον διεθνή ρατσισμό Εβραίων.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ

Ποιος; Ο αμετροεπής ιστορικά αρχηγός του κράτους που ενέχεται σε δύο γενοκτονίες, δίχως ποτέ να έχει ζητήσει συγγνώμη, του κράτους που έχει εισβάλει και κατέχει ένοπλα έδαφος τουλάχιστον τριών ανεξάρτητων γειτονικών κρατών, ενός μάλιστα ευρωπαϊκού. Του κράτους που απειλεί με απόφαση του κοινοβουλίου του με πόλεμο ευρωπαϊκό κράτος, υποτίθεται σύμμαχό του στο ΝΑΤΟ. Του κράτους που υποτίθεται είναι σύμμαχος της Δύσης με την συμμετοχή του στο ΝΑΤΟ, ενώ την ίδια στιγμή συνδιαλέγεται και συμμαχεί με τους ορκισμένους εχθρούς της Δύσης και του ΝΑΤΟ, τους απολυτάρχες της Ρωσίας και του Ιράν και τους χρηματοδοτούμενους από αυτούς ισλαμοφασίστες τρομοκράτες της Χαμάς και της Χεζμπολάχ. Οι τελευταίοι έχουν στην κυριολεξία ρημάξει με τις τρομοκρατικές ακρότητές τους την προοπτική του παλαιστινιακού και του λιβανέζικου λαού για πρόοδο και εθνική ανεξαρτησία.
Και η Δύση, αντί να σταθεί απέναντι σε αυτόν τον απολυτάρχη αναθεωρητικό ισλαμιστή ηγέτη, βαυκαλίζεται μαζί του την ώρα που αυτός εγκαθιστά στο έδαφος της χώρας του ρωσικούς πυρηνικούς σταθμούς και προηγμένα ρωσικά όπλα, ενώ ξεπλένει το ρωσικό μαύρο χρήμα που χρηματοδοτεί την ρωσική εισβολή σε ένα άλλο ανεξάρτητο ευρωπαϊκό κράτος.
Ο δυτικός καιροσκοπισμός δεν θα έχει καλή κατάληξη για τα συμφέροντα της Δύσης και τις δημοκρατικές κοινωνίες που ήδη υφίστανται τον οργανωμένο εισοδισμό των απολυταρχικών ισλαμικών καθεστώτων αλλά και αυτόν του Ρώσου απολυτάρχη, χρηματοδοτώντας φιλικά σε αυτόν ευρωπαϊκά κόμματα, μάλλον και στη χώρα μας.
Τα πρόσφατα ταραχώδη γεγονότα στην Μεγάλη Βρετανία, η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη και στην Αμερική υπό την μορφή του λεπενισμού και του τραμπισμού αυτό δείχνουν.
Τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά φιλελεύθερα, δημοκρατικά κόμματα φοβούνται να συζητήσουν ανοιχτά αυτές τις κοσμοϊστορικές γεωπολιτικές αλλαγές για να μην χαρακτηριστούν ρατσιστικά και ξενοφοβικά, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους ακραίους να διαχειρίζονται την εύλογη αγωνία των πολιτών. Τα δε σταλινικά απολυταρχικά κόμματα της Δύσης έχουν ήδη κάνει υποδόρια συμμαχία με τους ισλαμοφασίστες και τους πολιτικά συγγενείς τους Ρώσους απολυτάρχες αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον ιστορικό αντισημιτισμό τους.
Εάν η αντισημιτική συμμαχία των απολυταρχών των Ιράν, Ρωσίας και Τουρκίας προχωρήσει στην συντονισμένη επίθεση εναντίον του Ισραήλ, της μόνης δημοκρατικής χώρας της περιοχής και προπύργιου του δυτικού πολιτισμού, κανείς πλέον στη Δύση δεν θα μπορέσει να κρυφτεί πίσω από «προοδευτικούς» βερμπαλισμούς και τις συνήθεις επιτηδευμένες ανόητες σοφιστείες τους. Και αυτό θα αφορά και στη χώρα μας.

Πηγή: https://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.