Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!!!


Γράφει ο Δημήτρης Θώδης* 

                     
Στη λίμνη Ηραίου Περαχώρας Κορινθίας, Παραμονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, από τις 6 π.μ., εργαζόμενοι του Δήμου ήλθαν με φορτηγά.
Για να καθαρίσουν τα ξερόχορτα, να πλύνουν τους δρόμους, να ασπρίσουν τα πεζοδρόμια. Πώς να εξηγήσει κάποιος όλη αυτή τη δραστηριότητα; Κάποιο θαύμα θα έγινε!
Α!!! Ξέχασα. Ίσως κάθε παραμονή του Σωτήρος να θυμούνται ότι υπάρχει και η λίμνη, ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μένουν εκεί. Οι αρμόδιοι, τον υπόλοιπο χρόνο, ούτε που υπάρχουν.
Οι κάδοι απορριμμάτων ούτε καν πλένονται. Ντάλα καλοκαίρι βρήκαν να γίνονται έργα για τη διαπλάτυνση του δρόμου Περαχώρα-Λίμνη Ηραίου.
Στις 04/08/2014, παρά λίγο να θρηνήσουμε θύματα με μηχανή. Όταν πέρασε από τα έργα που εκτελούνται, ο δρόμος ήταν με μπάζα.
Υπάρχει και ένας σύλλογος σφραγίδα που το μόνο που κάνει την Παραμονή, να δίνει λίγα νερά για να δροσίσει τους πιστούς. Και με αυτό νομίζουν ότι θα κοροϊδέψουν τους κατοίκους. Αυτά θυμίζουν εποχές μαυρογιαλούριδων και μυστριά Πατακού κ.λ.π.-κ.λ.π.
Μερικοί νομίζουν ότι οι κάτοικοι της λίμνης τρώνε κουτόχορτο. Ας αναπαύονται στις δάφνες τους κάποιοι όψιμοι δημοκράτες!!!!!!

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

* Διαμένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη λίμνη (παρκάκι) και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.