Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος
USPEsport
Ευρωπαική Αθλητική ΄Ενωση Αστυνομιών (USPE)
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαικής Αθλητικής ΄Ενωσης Αστυνομιών, γνωστής ως U.S.P.E., με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Luc Smeyers, από το Βέλγιο, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Λουτράκι, 19 και 20 Αυγούστου 2014, με την ευκαιρία της προγραμματισμένης συνεδρίασής του στην Αθήνα.
Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στην Ευρωπαική Αθλητική ΄Ενωση Αστυνομιών, μέσω της Αθλητικής ΄Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος, από το έτος 1990 
Tη μέριμνα για το πρόγραμμα φιλοξενίας και την  υλοποίησή του έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (L.T.O.), σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής ΄Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος. 
Στο Λουτράκι θα επισκεφτούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, με την προοπτική διοργάνωσης και διεξαγωγής Πανευρωπαικών Πρωταθλημάτων Αστυνομικών στον τόπο μας. Επιπλέον, θα επισκεφτούν τον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου Περαχώρας.  
Luc Smeyers
O Πρόεδρος της USPE κ. Luc Smeyers
Η Ευρωπαική Αθλητική ΄Ενωση Αστυνομιών ιδρύθηκε στο Παρίσι, το έτος 1950, με σκοπό τη διοργάνωση Πανευρωπαικών Πρωταθλημάτων για Αστυνομικούς, σε 16 αθλήματα και σήμερα συμμετέχουν σ΄αυτήν, ως μέλη, σαράντα (40) Ευρωπαικές Χώρες. 
 
Μάλιστα ΄Ελληνας Αστυνομικός, ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής ΄Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Ρήγας Ουσταμπασίδης,  έχει εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της προαναφερόμενης Ευρωπαικής  Ένωσης. 
Η Αθλητική ΄Ενωση Αστυνομικών Ελλάδος έχει εγγεγραμμένα 6.000 μέλη Αστυνομικούς, Ειδικούς Φρουρούς και Συνοριακούς Φύλακες. Δεν έχει κερδοσκοπικό ή συνδικαλιστικό χαρακτήρα και στηρίζει όλα περίπου τα Ολυμπιακά και μη αθλήματα ανάλογα με τη δυναμική του ενδιαφέροντος των μελών της.
Rigas Oustampasidis
O κ. Ρήγας Ουσταμπασίδης
Ομάδες, αθλήτριες και αθλητές της Αθλητικής ΄Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος έχουν επιτύχει πολλές και σπουδαίες διακρίσεις, κατακτώντας χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια, σε διάφορα αθλήματα, στα Πανευρωπαικά Πρωταθλήματα.  
Στη Χώρα μας έχει ανατεθεί η διοργάνωση των τελικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών, που θα πραγματοποιηθεί το έτος 2017.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.