Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ'' ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙΚΙΣΤΩΝ!

Πηγή: https://allazoumemazi2019.blogspot.com


Την Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγίων Θεοδώρων επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Μαΐου 2019, αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συνδυασμού “αλλάzουμε ΜΑΖΙ”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Β. Καραπανάγο.
Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, τα παρευρεθέντα μέλη της Ομοσπονδίας, κ.κ. Ταξιάρχης Κλεφτογιώργος, Μενέλαος Μενελάου, Δημήτρης Σαρέλας και η κυρία Χριστίνα Τερχίνογλου, συζήτησαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Οικισμοί και μοιράστηκαν την αγωνία τους για την επίλυσή τους. 
Ειδικότερα εστίασαν την προσοχή τους σε κάποια από αυτά, τα οποία παραμένουν άλυτα εδώ και δεκαετίες, όπως αναφέρθηκε πολλάκις, καίτοι αποτελούν βασικά συστατικά αξιοπρεπούς ανθρώπινης διαβίωσης.
Ο κ. Καραπανάγος τόνισε ότι ο Δημοτικός μας Συνδυασμός είναι κοινωνός των προβλημάτων και θα είναι κοντά στα μέλη της Ομοσπονδίας αλλά και στην ίδια την Ομοσπονδία και μετά τις εκλογές, είτε ως Δημοτική Αρχή είτε ως Δημοτική Παράταξη.
Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού αποτελούσαν οι: 
Απόστολος Λυχούδης 
Σοφία Λαπαρδά 
Νίκος Ανδριανός 
Γιώργος Γρηγοράκος 
Ανδρομάχη Παπακωνσταντίνου 
Γιάννης Γλυκοφρύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.