Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΤΖΩΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ! (VIDEO)

Πηγή:https://www.loutraki365.gr/


By Αλέξανδρος Κανδρής

Για ακόμα ένα δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, έστω και αν αυτά πλέον διεξάγονται με τηλεδιάσκεψη, δεν έλειψαν οι εντάσεις. Μάλιστα, αυτή τη φορά, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της παράταξης "Ώρα για Δράση", Δημήτρης Βασιλείου, αντιδήμαρχος φέρεται να μούτζωσε τη Μαρία Πρωτοπαππά...
"Την ώρα που η Μαρία Πρωτοπαππά ανέπτυσσε τις ενστάσεις της, ο κύριος Παντελέου Κωνσταντίνος, ύψωσε και τις δύο του παλάμες στραμμένες προς την ομιλούσα με ανοιχτά τα δάχτυλα. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βασιλείου, προκαλώντας την αντίδραση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, ο οποίος αναρωτιόταν "Κύριε Βασιλείου, είστε καλά;"
Βέβαια, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππας Θυμής, ακούγεται ξεκάθαρα στο μικρόφωνο να αναφέρει "μαλ..κα, το είδα και εγώ. Ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο εκείνη την ώρα", χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν μιλάει με τον Κώστα Παντελέου.
Σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την αλήθεια, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κώστας Παντελέου, ανέφερε ότι "Λυπάμαι πραγματικά για τον κύριο Βασιλείου, γιατί έχει τα χρόνια του πατέρα μου. Έχω απόλυτο σεβασμό στην κυρία Πρωτοπαππά, με την οποία έχω συνεργαστεί ως Αντιδήμαρχος".
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί" Γιάννης Καραπανάγος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι "λυπάται πολύ" και τόνισε ότι "αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι πολύ σοβαρά για το αν θα πρέπει να ξανασυμμετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο". Μάλιστα, ήταν αυτός που επισήμανε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι "κάτι του ξέφυγε στο μικρόφωνο".
Τέλος, η Μαρία Πρωτοπαππά, ξεκαθάρισε ότι "θέλω να δω στο video αν ισχύει αυτό που καταγγέλλει ο κύριος Βασιλείου. Ελπίζω πραγματικά να μην έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται να πω κάτι τώρα. Θα δω το video και θα τοποθετηθώ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο...".
Σημειώνεται ότι επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο διεξάγεται μέσω τηλεδιάσκεψης, οι θεατές βλέπουν στην οθόνη μόνο τον ομιλούντα, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι βλέπουν όλους όσοι παρευρίσκονται στην τηλεδιάσκεψη.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.