Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ 50 ΠΕΣΟΝΤΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πηγή: https://atnews.gr/


Την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των 50 πεσόντων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.
Η φετινή εκδήλωση όπως και η περσινή πραγματοποιήθηκε χωρίς την συμμετοχή κόσμου. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κύριος Γιώργος Γκιώνης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μαρία Πρωτόπαππα, Κώστας Λογοθέτης, Ιωάννης Καραπανάγος, Δημήτρης Βασιλείου, και ο Κωστής Ζερβός.
Επίσης παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος της πόλης των Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας 'Αρης Κωσταντής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Παναγιώτης Πέτρου & Σωτήρης Νικολάου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία σύντομη αναφορά από την σύμβουλο της Δημοτικής κοινότητας & πρόεδρο του ΚΑΠΗ κυρία Ρούλα Βλαστάρη, και ακολούθως τελέσθη επιμνημόσυνη δέηση από τον ιερέα, καθώς & μια ιστορική αναφορά της εκτέλεσης των συμπατριωτών από τον Δήμαρχο κύριο Γκιώνη. Η τελετή έκλεισε με την κατάθεση Στεφάνου και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.