Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Αργά αλλά σταθερά ο Νεοέλληνας των τελευταίων 40 χρόνων διαμορφώνει τη δική του μυθολογία. Το νεοελληνικό συλλογικό ασυνείδητο, ταλαιπωρημένο ίσως από τις απανωτές καρπαζιές στις στιβαρές παλάμες των Μεγάλων Δυνάμεων, έχει σηκώσει κεφάλι και αναζητά απεγνωσμένα την έκφραση μιας εσώτερης αίσθησης υπερηφάνειας.
Δεν έχει σημασία που το προκύπτον μυθικό υλικό είναι συχνά αλληλοαναιρούμενο ή το ότι μπορεί να συνυπάρχουν στο ίδιο άτομο ή την ίδια ομάδα αντιφατικές μυθικές εκδοχές. Αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό της μυθολογίας από τα πιο παλιά χρόνια. Εδώ θα κάνω μια προσπάθεια να ταξινομήσω με αριστοτελική διάθεση τις διάφορες κατηγορίες του νεοελληνικού συλλογικού μύθου.
1.Γλωσσικοί μύθοι: Η ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των άλλων ινδοευρωπαϊκών γλωσσών ή και όλων των γλωσσών. Είναι η πρώτη που μιλήθηκε στη γη χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια πριν. Ήταν η πρώτη που είχε φωνήεντα. Έχει τις περισσότερες λέξεις στον κόσμο (6 000 000 το λιγότερο). Θεραπεύει τη δυσλεξία (που σημειωτέον δεν θεωρείται αρρώστια) και βαριές εγκεφαλικές παθήσεις. Είναι η γλώσσα των υπολογιστών. Έχει συμπαντική και κοσμική αρμονία. Είναι η μόνη γλώσσα που οι λέξεις δεν είναι τυχαίες, αλλά αντιστοιχούν στη φυσική πραγματικότητα. Έχει μαγικές ιδιότητες. Οι λέξεις της περιέχουν απόκρυφο μυστικό κώδικα (αριθμητικό, επιστημονικό, θεολογικό, θεοσοφικό ή φιλοσοφικό, ανάλογα με την κλίση και την προτίμηση). Ακραίες εκδοχές: παραδόθηκε στους Έλληνες από τους θεούς ή από εξωγήινους. Ίσως οι ίδιοι οι Έλληνες να είναι οι θεοί ή εξωγήινοι (βλ. παρακ. 3).
2. Μύθοι της γραφής: πρώτοι οι Έλληνες έμαθαν να γράφουν δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν (ο χρονικός ορίζοντας προς το παρελθόν ερευνάται ακόμη). Το φοινικικό αλφάβητο είναι μια παρανόηση οφειλόμενη στον πνευματικά καθυστερημένο Ηρόδοτο. Οι Φοίνικες ήταν Έλληνες, αφού οι Έλληνες τους αποκαλούσαν Φοίνικες (σαν να λέμε ότι οι Κινέζοι είναι Έλληνες, επειδή τους αποκαλούμε Κινέζους). Τα γράμματα της αλφαβήτου έχουν μαγικές ιδιότητες, αποτελούν μυστικό κώδικα ή είναι ένας απόκρυφος ύμνος. Ξέρω τι θεραπεύουν, αλλά δεν θα το πω εδώ, γιατί θέλω να κρατήσω την πατέντα και τα κέρδη για τον εαυτό μου.
3.Ανθρωπολογικοί μύθοι: ο άνθρωπος γεννήθηκε στην Ελλάδα, δεν ήταν μαυρούλης με πλακουτσωτή μύτη και κατσαρά μαλλιά. Εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Μόνο οι Έλληνες είναι φυλετικά καθαροί, οι υπόλοιποι λαοί είναι μιξοβάρβαροι. Ακραία εκδοχή: το ελληνικό DNA (ιχώρ) είναι ξεχωριστό και ανώτερο, ίσως θεϊκό ή εξωγήινο, αλλά προς το παρόν κοιμάται (δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά έχω κι εγώ όρια στην αντιληπτική μου ικανότητα). 
4.Ιστορικοί μύθοι: οι Αθηναίοι κατέστρεψαν τους Άτλαντες (με ή χωρίς τη βοήθεια εξωγήινων). Επιβίωσαν από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα. Ο Ηρακλής και ο Διόνυσος κατέκτησαν Ευρώπη, Ασία, Αφρική. Αυτοί ή κάποιοι άλλοι Έλληνες εκπολίτισαν τους ιθαγενείς βορείου και νοτίου Αμερικής. Ανακάλυψαν την Ανταρκτική, αλλά την άφησαν ευγενικά στους Ναζί για να κάνουν τις βάσεις τους.
5.Τεχνολογικοί μύθοι: οι Έλληνες είχαν υπερτεχνολογία τουλάχιστον από την εποχή της Ατλαντίδας. Τα ρομπότ ήταν μέρος της καθημερινότητας την εποχή του Ομήρου. Έφτιαξαν για τους Αιγύπτιους και τους Αζτέκους τις πυραμίδες. Πήγαν στη Σελήνη και τον Άρη και σκάλισαν γιγάντια πρόσωπα και κτίσματα πυραμιδοειδή. Οι ιπτάμενοι δίσκοι γράφουν την ελληνική λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ο εξωγήινος Έλληνας γραφέας ήταν ανορθόγραφος ή μεθυσμένος, αλλά για κάποιο λόγο το λάθος έκατσε και έμεινε. Στις μάχες των Ελλήνων τον 5ο αιώνα και του Αλέξανδρου τον 4ο αιώνα εναντίον των Περσών είχαμε τη βοήθεια των εξωγήινων αδερφών μας.
6. Μύθοι συνωμοσίας: η πνευματική και οικονομική ελίτ της ανθρωπότητας βυσσοδομεί από τα πιο αρχαία χρόνια ενάντια στον Ελληνισμό. Οι Εβραίοι δημιούργησαν τον Χριστιανισμό, για να νοθεύσουν την ελληνική ψυχή. Η βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν κατοχική δύναμη. Ακόμη και τώρα μας πολεμούν λυσσαλέα, για να ανακόψουν την ακαταμάχητη πνευματική υπεροχή μας και για να μην μας αφήσουν να κυριεύσουμε αχαλίνωτοι τη γη. Διαδίδουν αστήρικτες επιστημονικές θεωρίες, για να μας μειώσουν και να μας παραπλανήσουν. 
Ο κατάλογος θα μπορούσε να μακρύνει, αλλά ο παραλογισμός κινδυνεύει να μολύνει όποιον ασχολείται υπερβολικά μαζί του. Σταματώ εδώ. 


Πηγή:http://heterophoton.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.