Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Η ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος


Αγαπητοί αναγνώστες,

Συμπληρώθηκε το πρώτο εξάμηνο του έτους 2016 και ο αυτόματος δείκτης στη δεξιά πλευρά του ιστολογίου μας έδειξε, την 1η Ιουλίου 2016, πεντακόσιες χιλιάδες επισκέψεις (500.000), από την έναρξη της λειτουργίας του, ήτοι επί δυόμισι χρόνια.
Το αποτέλεσμα αυτό, πέρα από κάθε προσδοκία, αποτελεί το ηθικό εισόδημα για τους συνεργάτες του παρόντος ιστολογίου και τους ικανοποιεί απόλυτα, επειδή ένας πολύ μεγάλος αριθμός ατόμων επιλέγει, σε καθημερινή βάση, να ενημερωθεί ή να αναζητήσει κάποιο θέμα, για να συμπληρώσει τις γνώσεις του, με άρθρα και ρεπορτάζ, που δημοσιεύονται ή αναδημοσιεύονται και κρίνει ενδιαφέροντα.
Η παρουσία μας, στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης,
είχε και έχει, ως στόχο, να δώσει το δικό μας στίγμα, στο χώρο του πνεύματος και της επικαιρότητας, με ερασιτεχνικά μέσα, αλλά επαγγελματικό ζήλο και ενθουσιασμό. Επώνυμα, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς στόχο τη σύγκριση ή την ανταγωνιστικότητα με τα άλλα τοπικά ιστολόγια, αλλά μόνο με διατυπωμένη ξεκάθαρη πρόθεση συνεργασίας μαζί τους, στο πλαίσιο του κώδικα δεοντολογίας, για καλύτερη και συντονισμένη προβολή θεμάτων. 
Γι΄αυτό σας ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η προτίμησή σας, για το ιστολόγιό μας, είναι καθοριστικός παράγοντας για το μέλλον του.  
                                                             Με εκτίμηση,
                                                  Γιάννης Β. Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.