Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΧΑΣ: ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ (VIDEO-ΦΩΤΟ)

  • Πηγή: https://korinthostv.gr/
Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας: Μια ξεχωριστή βιβλιοπαρουσίαση με σημαντικά μηνύματα για την αγάπη και την ενσυναίσθηση.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες, Κυριακή 6 Απριλίου 2024, η προγραμματισμένη εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας σε συνεργασία με την Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων και την αρωγή του Δήμου Βέλου Βόχας και του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το παραμύθι της εκλεκτής συγγραφέως, Βασιλικής Πίτση, με τίτλο “Ο γαϊδαράκος Θαλής και το τριαντάφυλλο που το έλεγαν αγάπη”, το οποίο μιλάει για την αγάπη και την ενσυναίσθηση και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iwrite.
Το παραμύθι αυτό γράφτηκε με αφορμή τον θάνατο της πολυαγαπημένης κόρης της συγγραφέως, Θάλειας Καρακατσάνη, εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής, από μεταστατικό καρκίνο.
Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς ομιλητές, την κα Ελένη Ψευτέλλη Κορωνιώτη, συγγραφέα, για την εξαιρετική παρουσίαση του βιβλίου και τον κ. Βασίλειο Μάρκου, ιατρό παθολόγο – ογκολόγο, για την σημαντική αναφορά του στην ασθένεια του καρκίνου.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθενται, από την συγγραφέα, στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου της Ρόδου.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.