Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η προγραμματισμένη συνάντηση Ποδοσφαιριστών και Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, για τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, πραγματοποιήθηκε με θετικά αποτελέσματα, την Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας.
Οι Ποδοσφαιριστές, που ήταν παρόντες, Χ. ΝΙΚΟΛΟΥ. Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Β. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, Ι. ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ, Ν. ΘΕΟΔΩΡΙ, Α. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, Σ. ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Ν. ΘΥΜΗΣ, X. ΠΑΠΠΑΣ, E. QENTRO, κατέθεσαν τις απόψεις τους για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε με παρρησία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αλλά και τις προτάσεις τους για την επόμενη, δίνοντας τη δική τους απάντηση σε ερωτήματα που είχαν απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την ορθότητα αποφάσεών του προς επίλυση προβληματικών καταστάσεων.   
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, από την έναρξη της θητείας τους. Ιδιαίτερα τόνισαν ότι η συνάντηση ήταν ουσιαστική γιατί έγιναν αντιληπτοί οι λόγοι για τους οποίους δεν υπήρχε η επιθυμητή επικοινωνία, μεταξύ ποδοσφαιριστών και Διοικητικού Συμβουλίου και ότι η συμπαράσταση των φιλάθλων και των κατοίκων της Περαχώρας ήταν ουσιαστική, είτε με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και στα γήπεδα είτε με την οικονομική τους ενίσχυση, ώστε να λειτουργήσει ο Α.Ο.Περαχώρας, ως Αθλητική Κυψέλη και Πρεσβευτής του ''ευ αγωνίζεσθαι''.  
Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στον Βασίλη ΛΟΓΟΘΕΤΗ και στον Γιάννη Παντελέων,  οι οποίοι δεν ήταν παρόντες στον αγώνα βαθμολογικής κατάταξης, από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη ΘΩΔΗ
Τέλος ανακοινώθηκαν οι δώδεκα υποψήφιοι ποδοσφαιριστές, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για τα τρία έπαθλα ήθους και ύφους, που αθλοθετήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τον συντάκτη του παρόντος. 
Τυχερός για το 1ο βραβείο της κλήρωσης αναδείχθηκε ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ, πρώτος σκόρερ της ομάδας, για το 2ο ο Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ και για το 3ο ο Σπύρος ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ.
Το 1ο βραβείο, στη μνήμη των γονέων μου, Πηνελόπης και Βασιλείου Καραπανάγου, περιλαμβάνει αναμνηστικό δίπλωμα και 200 ευρώ.  

Το 2ο, στη μνήμη των αποβιωσάντων Προέδρων και Μελών Διοικητικών Συμβουλίων του Α.Ο.Περαχώρας, περιλαμβάνει αναμνηστικό δίπλωμα και 100 ευρώ και το 3ο, στη μνήμη των αποβιωσάντων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Περαχώρας, περιλαμβάνει αναμνηστικό δίπλωμα και 100 ευρώ. 
Τα παραπάνω έπαθλα, καθώς και τα αναμνηστικά διπλώματα, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, για τη συμμετοχή τους στον Α.Ο.Περαχώρας, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, θα απονεμηθούν, σε ειδική εκδήλωση, μετά το Πάσχα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.