Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ! 


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Τετάρτη, 1 Ιουνίου
17:00΄- Ο Γιάννης Β. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. Θα μεταδοθεί η συνέντευξη της Προέδρου του Κορινθιακού Συλλόγου Λιμνιωτών (Αγαλιωτών) Αρκαδίας κας Γιούλας Παρά, που παραχώρησε στο σταθμό μας. 
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου
Επίσης θα μεταδοθεί η ομιλία της κας Έλενας Κόρκα για την ανασκαφική έρευνα στην Αρχαία Τενέα Κορινθίας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κόρινθο, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.
18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 
20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει μοντέρνα τραγούδια για σας. 
20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ''. Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού.

Πέμπτη, 2 Ιουνίου
17:00΄- Μετάδοση, σε επανάληψη, της εκπομπής του Γιάννη Β. Καραπανάγου.
18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.
20:30΄- Σε επανάληψη η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ'', του εφημέριου Τσαμπίκου Πετρόπουλου.

Σάββατο, 4 Ιουνίου
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio. 

Κυριακή, 5 Ιουνίου
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση, σε επανάληψη, της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio, κάθε Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.