Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

Επιμέλεια: Ιωάννης Β. Καραπανάγος


Δοξολογία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, για τον εορτασμό του προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου, Βουλευτών του Νομού μας, εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δημάρχων, Εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπειών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπροσώπων Φορέων, Πολιτών, Αστυνομικών εν αποστρατεία και Προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.

Κατά τη Δοξολογία αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Ακολούθησε Δεξίωση στη Λέσχη Φρουράς Αξιωματικών Κορίνθου, όπου ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Τετράδης, απηύθυνε χαιρετισμό. Μεταξύ των άλλων εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους καλεσμένους για την παρουσία τους και τόνισε ότι πρωταρχικό καθήκον των Αστυνομικών είναι η προστασία των πολιτών. Επιπλέον απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας κ. Χρήστο Βλαχοπάνο, στον Πρόεδρο της Εταιρίας «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Κ.Β.Ε.Ε.Κ.» κ. Δημήτριο Μητσόπουλο, για τη βοήθεια και την αγάπη του προς την Ελληνική Αστυνομία!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.