Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ, ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Πηγή: https://monoloutraki.gr/

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν μια από τις συνηθισμένες, το τελευταίο χρονικό διάστημα, με κύριο χαρακτηριστικό τους ανούσιους διαλόγους, την ώρα που τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών αυξάνονται.
Μια, όμως, από τις πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές, ήταν η ερώτηση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος, Ι. Καραπανάγος. Όπως είναι γνωστό, η Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου μας, η οποία, μεταξύ άλλων, διαχειρίζεται και το υδροθεραπευτήριο, εδώ και χρόνια, δεν έχει καταφέρει να εξοφλήσει τα χρέη της προς την κατασκευάστρια εταιρεία. Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, στο παρελθόν, είχαν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα, με αλλεπάλληλες κατασχέσεις. Ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί», έκανε μια ερώτηση που, αν έχει θετική απάντηση, αλλάζει πολλά από τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης με τους νέους «συνεταίρους» μας στο καζίνο:
«Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος πως ο όμιλος Κόμερ εξαγόρασε το χρέος του κ. Βλάχου, το χρέος, δηλαδή, του υδροθεραπευτηρίου, διότι υπάρχει έγκυρη πληροφορία πως εξαγοράστηκε, πρόσφατα.»
Η απάντηση του Γ. Γκιώνη ήταν η εξής: «Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο Βλάχος. Ό,τι θέλει ας έκανε ο Βλάχος και αυτοί. Δεν ασχολούμαι με το Βλάχο, αυτήν τη στιγμή. Ασχολούμαι, αν μπορούμε να βρούμε μια άκρη, ώστε να λύσουμε όλα τα προβλήματά μας, είτε «Αλέξανδρος Τεχνική», είτε «Εθνική Τράπεζα» είτε τις οφειλές τις ανώνυμης εταιρείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.