Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ...ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ «ΛΕΡΩΝΟΥΝ!»


 

Kαλό φθινόπωρο πατριώτες! Πέρασαν δυο μήνες από την τελευταία επικοινωνία που είχαμε με όλους εσάς, που μας διαβάζετε, μας σχολιάζετε θετικά ή αρνητικά.
Άλλωστε χωρίς την σύμφωνη γνώμη σας δεν μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.
Στο σημερινό γραπτό μου θέλω ν’αποτυπώσω τις σκέψεις μου αλλά... και τον θυμό μου! Πρώτα για τους ανίκανους πολιτικούς που μας κυβερνούν αλλά και για όλους εμάς που απαθείς πίνουμε το καφεδάκι μας και δεν καταλαβαίνουμε ότι καθημερινά βουλιάζουμε ή δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Γιατί μια ζωή όλοι οι Έλληνες ζούμε με τις ψευδαισθήσεις μας και με τα ψεύτικα όνειρά μας...
Να ξεκινήσω με τους πολιτικούς που μας κυβερνούν. Καθημερινά ξεδιάντροπα, ασύστολα, παίρνουν μέτρα για τον Εθνικό θάνατο της πατρίδας μας και κατ’επέκταση όλων των Ελλήνων και δυστυχώς μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σώσουν τις Τράπεζες (μας πήρε είδηση ακόμα και ο Πάπας) και για να το πετύχουν ρουφούν τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα του λαού μας. Μας λένε καθημερινά για πιέσεις από το Δ.Ν.Τ. ... Ψέμα! Μέγα ψέμα! Κανείς δεν τους πιέζει... Οι ξένοι θέλουν πίσω τα δανεικά. Τους αφήνει παγερά αδιάφορους το πως... Δεν τους ενδιαφέρει αν θα πληρώσουμε την Εφορία, το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ σε εκατό ή σε διακόσιες δόσεις... Αυτά τα λαμόγια προσπαθούν να σώσουν τους λίγους στέλνοντας στην αυτοκτονία τους πολλούς.
Εδώ με την ευκαιρία να αναφέρω την δήλωση του καραγκιόζη εκπροσώπου της ΝΔ Κου Γεωργιάδη «ότι επιτέλους μειώθηκαν οι αυτοκτονίες άρα η χώρα πάει καλά». Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Και μέσα σ’όλη την καταιγίδα κάποιος «ανώμαλος» νους πρότεινε στον Πρωθυπουργό έναν ακόμη τρόπο κλοπής και απάτης κατά του λαού μας - μιας και δεν υπάρχουν πλειστηριασμοί και προς το παρόν δεν μπορούν να μας πάρουν τα σπίτια - βάλανε ακόμα έναν φόρο γνωστό σε όλους ως ΕΝΦΙΑ. Κανονικά έπρεπε να λέγεται Ε-ΜΑΦΙΑ... γιατί μόνο μαφιόζοι έχουν τέτοια βρώμικα μυαλά.
Θα μου πείτε μόνο αυτοί φταίνε; Αυτοί που κυβερνούν; Όχι πατριώτες.. όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο... Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο.... Άλλοι χθες! Αυτοί σήμερα! Άλλοι αύριο!
Και έρχομαι στο δια ταύτα: Εμείς τι κάνουμε; Έχουμε καταντήσει ένας αποχαυνωμένος λαός λες και ζούμε σε τεκέ με μαστούρα... Κανείς δεν αντιδρά... κανείς δεν μιλάει... Έχουμε κρυφτεί στα λαγούμια μας και περιμένουμε τον αργό και βασανιστικό θάνατό μας. Ή μάλλον βγαίνουμε στις καφετέριες νέοι και γέροι για τη φραπεδιά μας και εκεί ως άλλοι αμπελοφιλόσοφοι αναλύουμε την ξεφτίλα μας. Εδώ έχω μια μεγάλη ένσταση: Εμείς οι μεγάλοι, ναι, φταίμε... σχεδόν για όλα. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια γενιά που πέρασε πόλεμο, εμφύλιο, πείνα, αγραμματοσύνη, ανέχεια... Πέσαμε με τα μούτρα στο δανεικό και φτάσαμε στον πάτο... Οι νέοι μας κρίνουν και δικαίως σκληρά αλλά δεν κάνουν τίποτα ή μάλλον κάνουν πράγματα που δεν συνάδουν με την κριτική τους. Απαθείς γεμίζουν 70.000 καφετέριες και μπαρ σε όλη την χώρα καθημερινά. Απίστευτος και όμως αληθινός στατιστικός αριθμός... ή γεμίζουν το ΟΑΚΑ για να δουν ανεκδιήγητα σούργελα τύπου Lady Gaga! Δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε ένας λαός γκά-γκά. Ναι! Μας κυβερνούν απίθανοι καραγκαγκά αλλά ως εδώ. Δεν μπορεί η παγκόσμια κοινότητα να ασχολείται με την Ελλάδα και την Αμφίπολη καθημερινά, με δέος για το παρελθόν αυτού του λαού και από την άλλη να ζούμε το όνειρο μήπως αυτοί οι άθλιοι μας σώσουν...

 
 Έλεος! Ξυπνήστε! Σηκωθείτε! Πάρτε στα χέρια σας την τύχη της Ελλάδας...Μπορείτε να το κάνετε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Να ευχηθώ σε όλους καλό χειμώνα. Και να μην παραλείψω... να ευχηθώ επίσης στα παιδιά μας... Καλή Σχολική Χρονιά...!
Αν έχουν όλα τα βιβλία να διαβάσουν.
Αν έχουν πετρέλαιο να ζεσταθούν.
Αν έχουν δασκάλους να τα διδάξουν κλπ... κλπ...

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ


*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ''ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.