Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!

Επιμέλεια: Αθανάσιος Πρωτοπαππάς


ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; Α’ Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons Και Το Λουρί Της Μάνας, (συνέχεια του Μετεωρολογικού πολέμου).


ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; B’ Η Επέτειος Και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!, Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου, Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το γνωστό Λουρί της Μάνας. …θα μιλήσουμε και για ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, γιατί ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης.

[© Άρθρο του Ιων Μάγγου στο περιοδικό Αβατον το 2006 και στο www.miastala.com το 2009 με πάνω από  200.000 προβολές, 30 λεπτά παραμονή στην σελίδα, και 80.000 αναδημοσιεύσεις σε blog Ελληνικά και ξένα]***
Τότε εκτός από τα troll, τα MK-ULTRA  και τα συναφή υβρίδια, με αποκαλούσαν συνομοσιολόγο, σεναριογράφο καταστροφολογίας, αιθεροβάμονα, κλπ ανοησίες. Τώρα μπορείτε να λέτε ότι ξαφνικά –είδατε το φως το αληθινό- ανακαλύψατε το ψέκασμα των ουρανών – για το οποίο μιλάμε  πάνω από μια 10ετία-  και είπατε να κάνετε μερικές τηλεοπτικές εκπομπές, ΑΛΛΑ …ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ…!!   Έκαναν αυτό που ήθελαν ήσυχα και νοικοκυρεμένα.  Δείτε κάτω το βίντεο, για τους χημικούς ψεκασμούς Chemtrail.

Γιατί δεν υπάρχει αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ … δείτε το άρθρο, μελετήστε τους συνδέσμους, κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας, δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας και πάψτε να “πέφτετε από τα σύννεφα” …! Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το θέμα ΔΕΝ είναι πολιτικό, ούτε επιστημονικό, γι αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Κάνε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δεις μεγάλες

eik.0_thumb  eik.1A

eik.1  eik.2

Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα τους) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω.

Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Ποιοι είναι αυτοί οι διάδρομοι; Μια φορά αν ταξιδέψετε με το αεροπλάνο και δείτε το περιοδικό μπροστά στο κάθισμά σας, τους έχει. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται;

Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για επιστημονικούς σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό που αφήνουν πίσω τι είναι; Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Τρομάρα τους.

Πώς πάτε από αλλεργίες, ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα περίεργα που ψεκάζουν;

Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά. Οι τυφώνες πάνε και έρχονται, πόλεις σβήνουν από το χάρτη, π.χ. Νέα Ορλεάνη. Πότε θα πάψετε να μην αντιδράτε, σαν πρόβατα στο μαντρί; Όταν θα χτυπήσουν και την Ελλάδα; Το Αιγαίο σας κάνει για πρώτη δόση; (περσινή ανακοίνωση δύο καθηγητών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εφημερίδα του Βόλου). Τι λέω; Γιατί, μήπως ψάξατε κανέναν παγκόσμιο χάρτη και τη γήινη σφαίρα των παιδιών σας (αν έχουν, εκτός απο Nitendo, GameBoy, Playstation κλπ);

Θα δείτε ότι η λεωφόρος του Σανς Ελυζέ στο Παρίσι (πόλη του φωτός χι,χι,χι) αν την προεκτείνεται σε ευθεία ανατολικά συναντά τη μεγάλη πυραμίδα στην Γκίζα. Και ότι η Γκίζα και η Νέα Ορλεάνη βρίσκονται στις 30 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος!!! Και η σφίγγα κοιτάει ανατολικά ευθεία τη Νέα Ορλεάνη!

Εν τω μεταξύ, στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα (29-8-2004), ακριβώς ένα χρόνο ΠΡΙΝ χτυπηθεί η Νέα Ορλεάνη, υπήρχε μια μεγάλη κίτρινη σπείρα στο κέντρο (εικ.πάνω). Θυμηθείτε το κλασικό φιλμ νοητικού προγραμματισμού, ο Μάγος του Οζ (ειδικά το Yellow Brick Road σε μορφή σπείρας) και κάποιοι κάτι θα καταλάβετε για το μαζικό προγραμματισμό του συλλογικού ασυνειδήτου.

Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA).

Φυσικά το θέμα είναι τεράστιο και αφορά ιδιαίτερο άρθρο. Πάντως θυμηθείτε το δαυλό στο μέλλον, γιατί αφορά έναν τελετουργικό υπερδαυλό, δηλαδή φωτιά. Αλχημιστικά, είναι και η ραδιενέργεια και άλλα… Αν έχετε αμφιβολία ότι αυτοί οι κύριοι των διαφόρων στρατιωτικοβιομηχανικών προγραμμάτων υψηλής τεχνολογίας, αυτοί οι κύριοι -και όχι μόνον αυτοί – θεωρούν τον καιρό ιδιοκτησία τους, ρίξτε μια ματιά στο: Weather as a Force Multiplier, Owning the Weather in 2025 και φυσικά ο καιρός είναι ιδιοκτησία τους αυτοί τον έφτιαξαν.

eik.2A eik.3A

eik.3  eik.5

eik.4  eik.6B

eik.6

ΤΥΦΩΝΕΣ: ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ 

Μπορεί να μην το φαντάζεστε, αλλά οι επιστήμονες των μεγάλων κρατών εργάζονται πυρετωδώς να τον ελέγξουν για πολεμικούς λόγους. Ξανασκεφτείτε τις πολιτικές, θρησκευτικές, μεταφυσικές και άλλες θεωρήσεις σας…

Γίνεται χρήση τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων[1] Προηγήθηκαν οι Σοβιετικοί, μετά οι Αμερικανοί και άλλοι, συνολικά δέκα κράτη, ακόμη και οι ομάδες της Yakuza – Ιαπωνική Μαφία – Aum Shinrikyo – Ιαπωνική σέκτα, γνωστή από την επίθεση με δηλητηριώδες αέριο Sarin στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Τόκιο τον Μάρτιο του 1995 ομάδες της Yakuza/Aum Shinrikyo αγόρασαν μηχανήματα από τους Σοβιετικούς ή τα κατασκευάζουν πλέον, και τα χρησιμοποιούν, έχοντας κάνει δοκιμές για τρία χρόνια στις ερήμους της Αυστραλίας.

«… Εμπλέκονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, είτε μεταβάλλοντας το κλίμα, είτε προκαλώντας σεισμούς, είτε εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (από ομιλία του υπουργού άμυνας του Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, στις 28/4/1997, στο Sam Nunn Policy Forumγια την τρομοκρατία, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τη στρατηγική των ΗΠΑ). Δεν αναφέρθηκε ειδικά στη δημιουργία και τον έλεγχο των τυφώνων, αλλά αυτό είναι απόλυτα μέσα στις τεχνολογικές δυνατότητες όσων κρατών ή οργανώσεων διαθέτουν τεχνολογία βαθμωτών πεδίων ελέγχου του καιρού. .

Ο Σκοτ Στήβενς, μετεωρολόγος του NBC, δήλωσε ότι το 2004 μπήκαμε στην τελική φάση προετοιμασίας αυτού του πολέμου. Όπως φάνηκε στους τυφώνες Charlie, Frances, Ivan, Jeanneκλπ, υπήρξε απόλυτος έλεγχος της ισχύος και της συμπεριφοράς τους, καθώς και της διευθύνσεως και της ταχύτητας, για την επιλογή του στόχου. Ο Ivan έστριψε 180 μοίρες, η Jeanne έστριψε 360 μοίρες.

Μιλάμε για τεχνολογία βαθμωτών πεδίων, η οποία δεν είναι γνωστή το ευρύτερο κοινό, γατί ξέρει μόνο αυτές που διδάσκεται και τις θεωρεί μοντέρνες. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα (εναλλασσόμενο ρεύμα, λάμπες φωτισμού, ρομποτική κλπ) τις εφηύρε ο Τέσλα στα τέλη του 19ου αιώνα. Επίσης εφηύρε μια προχωρημένη τεχνολογία που προσέφερε ελεύθερη ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη, παντού ασύρματα.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι επικυρίαρχοι του πλανήτη εξαφάνισαν το όνομά του από τα βιβλία της ιστορίας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε το γιατί. Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο, όπου το πετρέλαιο, η υδροηλεκτρική ενέργεια και η πυρηνική ενέργεια θα ήταν άχρηστες ως κύριες πηγές ενέργειας;

Ο Τέσλα ήθελε να δώσει αυτήν την ελεύθερη ενέργεια στον κόσμο, και αυτός ήταν ο λόγος που η JP Morgan Westinghouse και άλλοι τού έκοψαν τη χρηματοδότηση και δεν επέτρεψαν ποτέ να αναγνωρισθεί για τα επιτεύγματά του. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προτιμάει να μην ξέρει κανείς καν ότι υπήρξε, ώστε να κρατούν αυτήν την απίστευτη τεχνολογία μακριά από τον κόσμο.

Μετά το θάνατό του, οι ΗΠΑ και η Ρωσία έτρεξαν να αρπάξουν τα γραπτά του και τα σχέδια, όπου μέσα υπήρχαν τα μυστικά αυτής της απεριόριστης ενέργειας. Φυσικά τα χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Ποιοί; Αυτή η τεχνολογία μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες απλά, εξ αποστάσεως, και με κόστος κρατηθείτε 10 έως 50 σεντς ανά ασθενή. Αυτό το θέμα είναι τεράστιο κι έχει εφαρμοστεί στην πρωτογενή του μορφή ως ηλεκτρομαγνητική θεραπεία με χρήση βαθμωτών πεδίων από τον Γάλλο γιατρό Antoine Prioré στίς δεκαετίες 1960 και 1970. Πέτυχε θεραπείες 100%. Είχε την υποστήριξη της κυβερνήσεως και του στρατού. Το 1974 όμως τον σταμάτησαν και χρησιμοποίησαν τις επιτεύξεις του για σκοπούς σαν αυτούς που αναφέρουμε στο άρθρο. Τι ωραία !

Τώρα η εξέλιξη έχει φτάσει πολύ ποιό πέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφορά θεραπεία πληθυσμού ηπείρου ολόκληρης. Δες www.cheniere.org. Επίσης, μπορεί να δημιουργεί αρρώστιες και θάνατο μαζικά. Οι τωρινές ιατρο-φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ενθουσιάζονταν αν αυτή η τεχνολογία αντικαθιστούσε αυτές τις πρωτόγονες, αλλά με φανταστικά κέρδη, βιομηχανίες.

Αυτή η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για τη δημιουργία και τον πλήρη έλεγχο τυφώνων, καθώς και για την άμυνα εναντίον τους. Στις εικόνες 6 και 6 B βλέπετε πως φαίνεται αυτή η άμυνα, στις απεικονίσεις των ραντάρ καιρού, δηλαδή οι κόκκινες γραμμές εναντίον του τυφώνα Rita. Στην εικόνα 9 βλέπουμε άμυνα εναντίον πρόσφατου τυφώνα.

Έτσι βλέπουμε από τους μετεωρολογικούς δορυφόρους, πώς ένας μικροσκοπικός τυφώνας η μια «τουλούμπα» –όπως ονομάζουν σε κάποια μέρη της Ελλάδας τους σούπερ μίνι τοπικούς τυφώνες– να μετατρέπεται σε τυφώνα κατηγορίας 5. Όπως η Katrina ξεκίνησε από τις Μπαχάμες και, αντίθετα με τους άλλους, χτύπησε πολύ γρήγορα – μετά από μία μόνο εβδομάδα (ο «ακριβότερος» μέχρι τώρα τυφώνας σε κόστος ζωών και υλικών καταστροφών), τροφοδοτούμενος ενέργεια από αφύσικη πηγή.

Βέβαια, σαν να μην έφταναν όλα αυτά στους δημιουργούς τους, τους βάζουνε και ονομασία ή καλύτερα «σφραγίδα προελεύσεως». Έτσι, βλέπουμε το μάτι αυτών των τεχνητών τυφώνων να είναι υπερυψωμένο αντί να βυθίζεται προς τα μέσα, όπως είναι το φυσιολογικό. Επίσης, αντί της συνηθισμένης δίνης, βλέπουμε σχήματα όπως πεντάγραμμο, τετράγωνο, τροχό με ακτίνες, και άλλα τέτοια φυσιολογικά!!! (δες τον πυρήνα στις πάνω εικόνες) Πάντως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το χιούμορ τους.


eik.7  eik.8

eik.9  eik.9B

eik.9C  eik.9D

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.