Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2015!


Image result for ΔΗΜΑΡΧΟς ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ 

                                                         Λουτράκι 31/08/2015

                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων που πέτυχαν στις εξετάσεις και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Με την επιτυχία σας, ολοκληρώνεται με επιτυχία ένας πολυετής κύκλος προσπαθειών και ξεκινά μια νέα πορεία ζωής. Σας εύχομαι αυτή η επιτυχία να είναι η αφετηρία για ένα λαμπρό μέλλον και τα φοιτητικά σας χρόνια να είναι ένα όμορφο ταξίδι, από το οποίο θα αποκτήσετε πολλές εμπειρίες, θα εκπληρώσετε τους στόχους σας και θα αναδειχθείτε δημιουργικοί και ωφέλιμοι πολίτες της κοινωνίας μας. 
Θα ήθελα όμως να συγχαρώ και τα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος. Η ζωή είναι μια διαρκής προσπάθεια. Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε και είμαι σίγουρος ότι θα έχει ιδιαίτερη αξία. 
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που με περίσσια αγάπη και ευθύνη στάθηκαν αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια όλων σας. 
Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία, με υψηλούς στόχους! 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων 
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.