Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας με τους κ.κ. Αθανάσιο Γεωργίου, Δημήτριο Μακρίδη και τεχνικό κλιμάκιο του Δήμου μας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας έθεσε, ως άμεση προτεραιότητα, μετά την πρόσφατη συγκρότησή του σε Σώμα, την επικοινωνία του με το Δήμο μας για το γήπεδο της Περαχώρας. 
Αντιπροσωπεία του Ομίλου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Βασιλείου, τον Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Κλεπετσάνη, τον Γενικό γραμματέα κ. Κοσμά Θεμέλιο, το συντάκτη του παρόντος και τον προπονητή κ. Αθανάσιο Θώδη, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιο Γεωργίου στο Δημαρχείο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτριος Μακρίδης και ο Προϊστάμενος του Οικονομικού Τμήματος κ. Ιερόθεος Σταμάτης.
Βασικό θέμα της συζήτησης οι εργασίες που πρέπει να ξεκινήσουν, χωρίς καμία καθυστέρηση, ώστε να καταστεί το γήπεδο λειτουργικό, μετά τις όποιες ζημιές και φυσιολογικές φθορές έχει υποστεί, λόγω της  μη χρήσης του για ένα έτος
και η έναρξη των διαδικασιών για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο.
Όπως γνωρίζουμε, την περίοδο 2014-2015, η ομάδα αγωνίστηκε στο γήπεδο των Ισθμίων, με τα γνωστά σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε.
Κατά τις συζητήσεις επικράτησε πνεύμα συνεργασίας, καλής θέλησης και αμοιβαίας κατανόησης, ενώ επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής  να ενεργήσει, στο πλαίσιο συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, για την αποκατάσταση των ζημιών και των φθορών και την τοποθέτηση χλοοτάπητα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Δημάρχου κ. Γεωργίου Γκιώνη στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μελών του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας.
Στη συνέχεια οι κ.κ. Γεωργίου και Μακρίδης διενήργησαν αυτοψία στο γήπεδο Περαχώρας, για να διαπιστώσουν και προσωπικά την όλη κατάσταση που επικρατεί, ώστε να προβούν στον προγραμματισμό των αναγκαίων επισκευαστικών εργασιών στον αγωνιστικό χώρο. 

Τους ανέμεναν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βασιλείου, τα οποία συνέχισαν τον εποικοδομητικό διάλογο με τους αρμόδιους του Δήμου μας, με αποτέλεσμα να συμφωνηθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών, έχοντας, ως προοπτική, η ομάδα να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, με έδρα το γήπεδο της Περαχώρας.  
Από αριστερά: Δημήτριος Μακρίδης και Ιωάννης Σ. Λογοθέτης
Από αριστερά: Θεόδωρος Αϊβαλιώτης και Θεμέλιος Κοσμάς

Από αριστερά: Αθανάσιος Θώδης και Αθανάσιος Γεωργίου
Αθανάσιος Γεωργίου

Από αριστερά: ο Πρόεδρος Δημήτριος Βασιλείου και ο Γενικός Γραμματέας Κοσμάς Θεμέλιος
Ο Προπονητής Αθανάσιος Θώδης ενημερώνει μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τα αγωνιστικά του σχέδια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.