Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟ 2015 ΜΕ ΝΙΚΗ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Γήπεδο Περαχώρας, 20 Δεκεμβρίου 2015
  • Α.Ο.Περαχώρας-Σοφικό: 3-0
 
Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας αποχαιρέτισε το 2015, με νίκη, στο γήπεδό του, επί του Σοφικού, με σκορ 3-0. Επόμενη αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώνεται και ο πρώτος γύρος  της Γ1 κατηγορίας Κορινθίας, είναι η 10η Ιανουαρίου 2016.
Η ομάδα της Περαχώρας ξεκίνησε δυνατά το πρώτο ημίχρονο και στο 4ο λεπτό χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, από το Ermal QENTRO, όταν το σουτ που πραγματοποίησε, από πολύ καλή θέση, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Σοφικού Δ. ΚΥΤΡΑΣ. 
Ακολούθησε πολύ καλό σουτ, στο 20ο λεπτό, από τον ΄Αρη ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και η μπάλα έφυγε άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι. 
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με πολύ ωραία κεφαλιά του Σπύρου Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗ στο δοκάρι, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και κτύπημα φάουλ του Νίκου ΘΥΜΗ, από πλεονεκτική θέση, στο 3ο λεπτό, που κατέληξε άουτ. 
Ευτυχώς, η άκαρπη υπεροχή της Περαχώρας δεν συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52ο λεπτό, ο Χρήστος Ι. ΔΡΙΤΣΑΣ άνοιξε το σκορ, για την Περαχώρα, αφού είχε προηγηθεί κεφαλιά στο δοκάρι, από τον Σπύρο Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗ, μετά από εκτέλεση κόρνερ, καθώς και ένα ακόμη δοκάρι από τον ίδιο παίκτη, μετά από σουτ, λίγο πριν το γκολ
Το Σοφικό αντέδρασε και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, στο 68ο λεπτό. Όμως, ο τερματοφύλακας Χρήστος ΝΙΚΟΛΟΥ την αποσόβησε, αποκρούοντας, εκπληκτικά, σουτ του Χ. ΚΩΣΤΑΡΑ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το Σοφικό «τιμωρήθηκε» για τη χαμένη ευκαιρία και δέχτηκε, ένα λεπτό μετά, στο 69ο λεπτό, το δεύτερο γκολ από τον Παναγιώτη ΚΟΝΤΗ και το τρίτο στο 85ο λεπτό από τον Άρη ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Στο 86ο λεπτό ο τερματοφύλακας Χρήστος ΝΙΚΟΛΟΥ πραγματοποίησε δεύτερη πολύ καλή απόκρουση και πάλι σε σουτ του Χ. ΚΩΣΤΑΡΑ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της Περαχώρας Σπύρος Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ διακρίθηκε στη θέση του κεντρικού επιθετικού, που αγωνίστηκε, αν και αμυντικός, έχοντας στο ενεργητικό του τρία δοκάρια, ενώ ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα. 
Η πειθαρχική ποινή που είχε επιβληθεί στον προπονητή Αθανάσιο ΘΩΔΗ (Παυλάρας), για παραμονή είκοσι ημερών εκτός αγωνιστικών χώρων, έληξε στον συγκεκριμένο αγώνα.
Στα τρία τελευταία παιχνίδια χρέη προπονητού, εντός των αγωνιστικών χώρων, εκτελούσε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Γιάννης Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ.
Να υπογραμμίσουμε, σημειολογικά,  ότι η Περαχώρα είχε κερδίσει τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, στο πρώτο παιχνίδι, με σκορ 3-0. Τρία γκολ που επίσης είχε πετύχει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.
Η διαιτησία του κ. Σπύρου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ με πολλά λάθη. Τα περισσότερα αδικαιολόγητα, έστω κι αν αυτά δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 
Αποκορύφωμα των λαθών του, η φάση στο 63ο λεπτό. Ο προαναφερόμενος διαιτητής έδωσε κόρνερ υπέρ του Σοφικού, καίτοι ο β΄ βοηθός του κ. Χριστόφιλος ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ είχε υποδείξει, απόλυτα δικαιολογημένα,  παίκτες του Σοφικού σε θέση οφσάιντ. Διαφωνία διαιτητού και βοηθού παρατηρήθηκε, για πρώτη φορά, σε αγώνα της Περαχώρας, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Ο α΄ βοηθός Χρήστος ΜΠΕΝΕΚΟΣ, όπως και ο β΄ βοηθός κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ δεν υπέπεσαν σε λάθη, προβαίνοντας σε σωστές υποδείξεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.