Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ (ΛΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Ο Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Παναγιώτης Πολυζωΐδης
Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Παναγιώτης Πολυζωΐδης επιστρέφει εκ νέου, ως Διοικητής, στο Λιμεναρχείο Κορίνθου, μετά από δύο χρόνια απουσίας.
Σημειώνεται ότι ο κ. Πολυζωΐδης, ως Πλωτάρχης, είχε μετατεθεί, πριν δύο χρόνια, από το Λιμεναρχείο Κορίνθου στη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου (ΔΣΕΝ-ΣΠΜ), όπου υπηρέτησε ως Διοικητής.
Ο κ. Πολυζωΐδης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Λουτράκι. Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Τελείωσε τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων Σύρου. Ταξίδεψε στο εμπορικό Ναυτικό και στη συνέχεια εισήχθη στη Σχολή Υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος. Τα τελευταία 21 χρόνια υπηρέτησε στα πλωτά μέσα (Abekin, ναυαγοσωστικά, σε σκάφη 57, 53 και 45 ποδών, φουσκωτά και ταχύπλοα). Αδελφός του έγκριτου ηθοποιού Ιωσήφ Πολυζωΐδη.
Σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ιστολόγιό μας, λίγο πριν την μετάθεσή του στον Ασπρόπυργο, είχε αναφερθεί στο δικό του απόσταγμα εμπειρίας, λέγοντας: ''πρέπει να σεβόμαστε τη θάλασσα, έτσι ώστε να μπορούμε να διασκεδάζουμε και, να μην την φοβόμαστε, ούτε όμως και να την υπερτιμούμε. Γιατί όταν υπερτιμάς κάτι, σε καταπλακώνει''.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.