Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

  • Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00', στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου, θα μεταδοθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του Αντιδημάρχου κ. Τάσου Σακελλαρίου, για τον 1ο Ποδηλατικό αγώνα ''LOUTRAKI CHALLENGE'', που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Περαχώρας, καθώς και του Προέδρου κ. Γιώργου Τζατζάκη και του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Αβανίδη για το ιστορικό και τις δραστηριότητες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018


Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου

18:00΄-Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.


Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς 
20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας. 
Μελέτης Θώδης
20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ''.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού και η Ελένη Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και η Ελένη Ζερβού

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου
17:00΄- Η εκπομπή ''ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ'' με τον Δημήτρη Αικατερίνη. 
Δημήτρης Αικατερίνης
18:00'- Ο Γιάννης B. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα.
η εικόνα προφίλ του Tasos Sakellariou
Θα μεταδοθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του Αντιδημάρχου κ. Τάσου Σακελλαρίου για τον 1ο Ποδηλατικό αγώνα ''LOUTRAKI CHALLENGE'', καθώς και του Προέδρου κ. Γιώργου Τζατζάκη και του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Αβανίδη για το ιστορικό και της δραστηριότητες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. 

19:00΄-Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.


Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 

10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio.

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 

10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση, σε επανάληψη, της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio, κάθε Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.