Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΣΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Νούμερο έκπληξη οι ξένοι που θα έρθουν φέτος για διακοπές στην χώρα μας

Image result for ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΣΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Φωτεινή Πανάβου

Ήλιος, ζέστη, απέραντο γαλάζιο αλλά και μοναδικό πράσινο είναι όλα όσα σαν μαγνήτης προσελκύουν κάποιον στην μοναδική Ελλάδα που γνωρίζει τους θυσαυρούς της και σε συνδυασμό με την κληρονομιά της ξέρει να τους διαχειριστεί όλο το χρόνο. Γιατί η Ελλάδα μπορεί να είναι παγκοσμίως γνωστή για τις παραλίες και τα νησιά της αλλά τον χειμώνα ξέρει πολύ καλά πως να αναμειγνύει αρμονικά το πράσινο της φύσης με το λευκό του χιονιού στις βουνοκορφές της για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.
Αυτό είναι κάτι που εκτιμάται από τους τουρίστες, οι οποίοι δεν χάνουν χρόνο και εμπιστεύονται την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Και φυσικά αποτυπώνεται και σε έρευνες καθώς φαίνεται πως ο ένας χρόνος των ρεκόρ διαδέχεται τον άλλο. Το 2016, 24 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα το πρώτο δεκάμηνο, το 2018 ενδέχεται η μικρή χώρα, που συνεχώς ταλαντεύεται προς το γκρεμό, να δεχθεί τον αριθμό ρεκόρ των 30 εκατ. τουριστών.
Ταυτόχρονα, η Frankfurter Rundschau, με αφορμή την εν εξελίξει Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου δημοσιεύει δηλώσεις εκπροσώπων τουριστικών ομίλων και συνδέσμων, προβλέπουν επίσης άλλο ένα «εκρηκτικό τουριστικό » καλοκαίρι, ειδικά για την Ελλάδα, αλλά και την γειτονική Ισπανία. Σύμφωνα με τον Γερμανικό Τουριστικό Σύνδεσμο DRV μάλιστα, στην παρούσα φάση τα ελληνικά νησιά είναι ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Γερμανών, με τις κρατήσεις να ξεπερνούν ακόμη και εκείνες για τις ισπανικές Βαλεαρίδες Νήσους (Μαγιόρκα, Ίμπιζα κα.).
Σε περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος αμφισβήτησε ή έστω σκέφτηκε να αμφισβητήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ελλάδας που δεν είναι άλλο από τον τουρισμό καλά θα κάνει να το σκεφτεί για δεύτερη φορά. Γιατί η χώρα μας μπορεί να παλεύει αλλά η ομορφιά της δεν θα χαθεί ποτέ όσο κι αν προσπαθούν πολλοί να την καλύψουν. Η Ελλάδα έλαμπε, λάμπει και θα λάμπει από το πιο ψηλό της βουνό μέχρι την πιο μεγάλη της θάλασσα στις καρδιές των Ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών.

Πηγή: http://labelnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.