Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

Φωτογραφία του χρήστη Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Κορινθίας.
Την Παρασκευή 25 Μαϊου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ με έμφαση στην ποιότητα ετοιμάζει για τρίτη χρονιά φέτος μια ακόμη εξαιρετικού επιπέδου, αντάξια του κύρους και της πολυετούς δράσης του στον Νομό, τελετή βράβευσης των διακριθέντων μαθητών των Γενικών Λυκείων του Νομού Κορινθίας στον 3ο Παγκορινθιακό Διαγωνισμό ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ που συνδιοργανώνει κάθε χρόνο με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας και τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Ν. Κορινθίας δρ. Μαρία Κεκροπούλου.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ παλεύει με ίδια χρήματα, με τη στήριξη και την αρωγή των προϊσταμένων εκπαιδευτικών αρχών, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας και του Διευθυντή μας κ. Γιάννη Φειδά, του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων Ν. Κορινθίας και της Σχ. Συμβούλου Φιλολόγων δρ. Μαρίας Κεκροπούλου, των εξαιρετικών συναδέλφων που αγωνίζονται εθελοντικά στις επιτροπές των θεμάτων και στη βαθμολόγηση των γραπτών, της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, του Αντιπροέδρου της ΠΕΦ και Σχ. Συμβούλου Φιλολόγων Ν. Λακωνίας δρ. Μανώλη Στεργιούλη, των τοπικών ΕΛΜΕ, του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, την εθελοντική προσφορά των αυτοδιοικητικών αρχών του Νομού, παλεύει κυρίως με πυξίδα το πάθος και τη δύναμη της ψυχής όλων των συναδέλφων του Νομού που μας στηρίζουν δυναμικά κάθε φορά.

Ευχαριστούμε για την στήριξη και την προσφορά δώρων για τα παιδιά μας σε αυτή την εκδήλωση την Α' EΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, την Π.Ε.Φ., τον εξαίρετο Φιλόλογο-συγγραφέα Δημήτρη Βλαχοπάνο, την Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων και τα βιβλιοπωλεία της Κορίνθου Κουκίδα και Κιβωτός.

Φέτος μουσικά θα πλαισιώσει την εκδήλωση το μουσικό σύνολο του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ υπό την καθοδήγηση του αξιότιμου κ.Δ. Νικολάου, Καθηγητή και μέλους του συγκροτήματος «Γόρδιος Δεσμός».

Η παρουσία όλων μας θα τιμήσει εμάς και τα παιδιά μας και θα δώσει μια ελπίδα για το μέλλον..γιατί το μέλλον είναι τα παιδιά μας..
Εκ του Δ.Σ. του Σ.Φ.Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.