Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΣΤΙΒΕΝ ΧΟΚΙΝΓΚ: ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ!

"Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα είναι όπως όταν Κολόμβος έφτασε στην Αμερική - Οι ιθαγενείς δεν είχαν καλό τέλος" προειδοποιεί ο διάσημος αστροφυσικός.
Οι εξωγήινοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να αποφύγουν την επαφή, προειδοποιεί την ανθρωπότητα ο διάσημος αστροφυσικός, καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ, σε μια σειρά για το Discovery Channel. 
Σύμφωνα με τον αναγνωρισμένο επιστήμονα , είναι "απόλυτα λογική" η ύπαρξη ευφυούς ζωή εκτός του πλανήτη μας. Όμως, εάν κάποτε οι εξωγήινοι αποφάσιζαν να μας επισκεφτούν, αυτό θα είχε ολέθρια αποτελέσματα για τους ανθρώπους.
Ο Χόκινγκ προειδοποιεί ότι τα εξωγήινα όντα θα κάνουν επιδρομή στη Γη μόνο και μόνο για τους πόρους του πλανήτη. Αφού απομυζήσουν ότι τους ενδιαφέρει, τότε θα αποχωρήσουν. 
"Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα είναι όπως όταν Κολόμβος έφτασε στην Αμερική - Οι ιθαγενείς δεν είχαν καλό τέλος" λέει χαρακτηριστικά ο διάσημος αστροφυσικός. 
Για αυτό τον λόγο ο καθηγητής θεωρεί ότι, αντί να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με εξωγήινους, οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αποφύγουν την επαφή.Ας σκεφτούμε καλά , ας κοιτάξουμε μέσα μας για να δούμε πώς η ευφυής ζωή θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι που δεν θα θέλαμε να συναντήσουμε" καταλήγει ο Χόκινγκ, σύμφωνα με το BBC.

thecuriosityofcat

Πηγή: http://www.logiosermis.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.