Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

Πηγή: novel918.gr

Περάσαμε δυστυχώς βιαίως στην επόμενη οδυνηρή φάση της πολύχρονης εφιαλτικής περιπέτειας των Μνημονίων που από το αρχικό στάδιο του Διεθνούς Διασυρμού μας ως Λαού που έγινε δια στόματος του έχοντος αναλάβει τη Διακυβέρνηση της χώρας το 2009, ο οποίος μας χαρακτήρισε διεφθαρμένους, περάσαμε προοδευτικά στα επόμενα Μνημονιακά στάδια της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης , της καταστροφής της πραγματικής οικονομίας, την εκτόξευση του χρέους στο 180% του ΑΕΠ, την αλματώδη αύξηση της ανεργίας που υπερβαίνει το 27%, των χιλιάδων αυτοκτονιών, της αναγκαστικής μαζικής μετανάστευσης νέων επιστημόνων, στην απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, στην οικονομική Διαπλοκή μετατροπής του ιδιωτικού χρέους Ευρωπαϊκών Τραπεζών σε Δημόσιο Ελληνικό και στο εκβιαστικό ξεπούλημα αντί πινακίου φακής του Εθνικού μας πλούτου.
Kαταντίσαμε ως χώρα, αποικία χρέους που ουσιαστικά την κυβερνούν οι Δανειστές δια των υπαλλήλων τους που κατά τη δική τους άποψη ότι λένε είναι το σωστό άσχετα αν όχι μόνο σωστό δεν είναι, αντιβαίνει τους κανόνες της λογικής, της επιστήμης, των θεσπισμένων διεθνών κανόνων, αλλά αντίθετα μας βυθίζει στο βούρκο της πλήρους καταστροφής. Εάν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση η χώρα θα μεταβληθεί σε στυμμένη λεμονόκουπα.
Αφού λοιπόν προκόψαμε με τα Μνημόνια με την επιμέλεια και εκβιαστική φροντίδα της ΤΡΟΙΚΑ, τώρα μπήκαμε αναμφίβολα, ακολουθώντας την ίδια θανατηφόρα συνταγή, στην φάση της οριστικής καταστροφής αφού υπήρξαμε πολιτικά ανίκανοι να αντισταθούμε καταγγέλλοντας στην Διεθνή Κοινή Γνώμη που μας οδήγησαν τα γεράκια της Γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, και του ΔΝΤ .
Ο θυμόσοφος Λαός διερωτάται ΓΙΑΤΙ να συμβαίνουν όλα αυτά; Σε τι έφταιξε αυτός ώστε να διασύρεται και κυριολεκτικά να αφανίζεται; ΓΙΑΤΙ άραγε να υφίσταται όλες τις παραπάνω αθλιότητες και ανάλγητες συμπεριφορές από τους υποτιθέμενους Εταίρους - Δανειστές που ενεργούν δυστυχώς τιμωρητικά αφού προηγουμένως ενήργησαν με ανάρμοστες μεθοδεύσεις και τεχνάσματα για να μας δέσουν και να μας χρησιμοποιήσουν προς εκφοβισμό των άλλων λαών του Ευρωπαϊκού Νότου;
Ο Ελληνικός Λαός διερωτάται ποιο είναι το επίπεδο σοβαρότητας και υπευθυνότητας μέσα στο οποίο κινήθηκαν και ενεργούν οι πολιτικοί για να προασπίσουν τα συμφέροντα της Πατρίδας καθόσον είναι διάχυτη η εντύπωση ότι οι αποφάσεις και ενέργειες που προβαίνουν στα χρόνια της ΄΄κρίσης ΄΄ είναι πρόχειρα σχεδιασμένες και επιπόλαιες. Άς μην λησμονούμε ότι ορισμένοι από αυτούς δεν δίστασαν να ενστερνισθούν τις θέσεις και στυγνές απαιτήσεις των ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ που διέλυαν τα πάντα. Είναι φανερό ότι έμπλεξαν την νοικοκυρεμένη λειτουργία της Κρατικής Μηχανής που μπορεί να επιφέρει οικονομία, την οποία όφειλαν να επιτύχουν ως Κυβερνητικό ΈΡΓΟ, με τις σκόπιμες μεθοδεύσεις απορύθμισης του Κρατικού Μηχανισμού από τους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ, σε όλους τους τομείς που δυστυχώς όπως προκύπτει οδήγησαν στην καταστροφή.
Υπήρχαν άραγε την δεδομένη στιγμή υπεύθυνοι πολιτικοί ώστε όχι μόνο να ενεργήσουν επωφελεία της Πατρίδας προασπίζοντας τα Συνταγματικά Δικαιώματα του Λαού αλλά και αποφασισμένοι να αναλάβουν τις Ευθύνες τους;
ΠΟΙΟΣ έβαλε το Λαό στην περιπέτεια που ζεί και τον καταδίκασε σε μαρτύρια και αφανισμό με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ;
Αυτοί που ανέλαβαν να κυβερνήσουν την χώρα είχαν συναίσθηση της ευθύνης τους έναντι του Νόμου και του Συντάγματος; ή έχουν το ακαταλόγιστο και το ελεύθερο να καταστρέφουν τη χώρα και τις ζωές μας;
ΠΟΙΟΣ φταίει για όλα αυτά και γιατί δεν πληρώνει για τα εγκλήματα που γίνονται τόσο σε βάρος της Πατρίδας που χάνεται όσο και κατά του Λαού που αφανίζεται; Οι χιλιάδες των Νεκρών Ελλήνων που είναι θύματα των επιβληθέντων Μνημονιακών μέτρων ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ από τους συγκεκριμένους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, δεν αγγίζει κανένα από πλευράς ποινικής ευθύνης; Πόσο μεγαλύτερο κακό πρέπει ακόμα να γίνει για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία εναντίον των υπευθύνων;
O Λαός στρέφει το βλέμμα προς τον Ουρανό και αναλογίζεται εάν υπάρχει Δικαιοσύνη ειδικά σε αυτόν τον τόπο που από αιώνων δίδαξε ανά τον κόσμο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Aναλογίζεται εάν σε αυτό τον τόπο υπάρχουν ικανοί πολιτικοί Ηγέτες για να διαχειρισθούν με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ την κατάσταση στηριζόμενοι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Είναι άραγε Διεθνώς αποδεκτό να παραβιάζεται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας, να έχει απωλέσει ο Λαός την προστασία που αυτό του παρέχει ώστε να μη μετατραπεί η ζωή του σε φρικώδη ζούγκλα υπό κοινοβουλευτικό μανδύα, όπου κυριαρχεί η απόλυτη θέληση του αδίστακτου Δανειστού ο οποίος ενεργεί όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα καταστροφικά με στόχο την αρπαγή ότι πολυτιμότερου διαθέτει η Πατρίδα μας; Η λεηλασία και ο αφανισμός της Πατρίδας δεν ήρθε επιτέλους η ώρα να σταματήσει;
Με την έναρξη της περιπέτειάς μας, ένας φίλος μου Βορειοευρωπαίος που χρημάτισε υψηλόβαθμο υπηρεσιακό στέλεχος στη Χώρα του μου είχε πεί χαρακτηριστικά ΄΄ φίλε διασυρθήκατε Διεθνώς με τις δηλώσεις που έγιναν στα μεγαλύτερα παγκόσμιας απήχησης Μέσα Ενημέρωσης. Δυστυχώς έγιναν πιστευτά από τη Διεθνή Κοινή Γνώμη γιατί δεν τα είπε κάποιος τυχαίος πολιτικός αλλά ο Πρωθυπουργός σας και συνέχισε:
Έπρεπε άμεσα ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης να κάνει κατηγορηματική δήλωση διάψευσης ακριβώς στα ίδια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δυστυχώς τέτοια ενέργεια αντίκρουσης δεν έγινε αντιληπτή τουλάχιστον στην Ευρώπη και η δυσφήμησή σας έμεινε. Το τι επακολούθησε στα πλαίσια του διασυρμού, το βιώσαμε στη συνέχεια και το βιώνουμε αρκεί να φέρουμε στη μνήμη τα δημοσιεύματα ειδικά του Γερμανικού τύπου, που με την ηθελημένη αδράνεια και αδιαφορία για αντίδραση από Ελληνικής πλευράς ο εξευτελισμός πλέον δεν ευαισθητοποιεί την επίσημη Ελληνική πλευρά που μπολιάσθηκε από ανοσία.
ΓΙΑΤΙ λοιπόν διασυρθήκαμε; ΤΙ εξυπηρέτησε ο διασυρμός; ΗΤΑΝ πράξη σύννομη και αναγκαία οπότε δεν ήταν αυτεπάγγελτα ποινικώς κολάσιμη ή έπρεπε να καταλογισθεί ως Εθνικός διασυρμός και όχι μόνο έπρεπε να κινηθούν οι εκ του Νόμου διαδικασίες αλλά και αναφανδόν επίσημα να καταδικασθεί η πράξη σύσσωμα από τους εκπροσώπους μας στη Βουλή.
Στην επόμενη φάση της Μνημονιακής περιπέτειας ζήσαμε το κατηγορηματικά και αναμφισβήτητα καταγγελθέν ΄΄φούσκωμα ΄΄ του ελλείμματος , με εμπλοκή όχι μόνο Ελλήνων αλλά και Ευρωπαίων Αξιωματούχων [καταγγέλθηκαν Δημόσια]. Αμείλικτο προβάλλει το ερώτημα ΓΙΑΤΙ έγινε αυτή η εσκεμμένη και κατά παράβαση των Ευρωπαϊκών Κανονισμών ενέργεια, για την οποία όχι μόνο μέχρι σήμερα και παρά τις οδυνηρές συνέπειες δεν εκδικάσθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και ΓΙΑΤΙ δεν καταγγέλθηκε με τον κάθε ΝΟΜΙΚΑ ενδεδειγμένο τρόπο και μεθόδευση η εμπλοκή των Ευρωπαίων Αξιωματούχων πράγμα που σημαίνει ότι η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση, αντί να λοιδορείται, να αντιμετωπίζεται ως άτακτος μαθητής και να δέχεται τις εξευτελιστικές και στυγνά σκληρές ενέργειες και συμπεριφορές των Γερμανών και των δορυφόρων φίλων τους που μάλιστα είναι και θρασύτατοι ακολουθώντας με ευκολία την γραμμή της Γερμανικής πλευράς.
Αμείλικτα ερωτηματικά προβάλουν και για την εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης παντελή αποσιώπηση των επίσημα αποδεχθέντων ΛΑΘΩΝ από τους Δανειστές ως αποτέλεσμα του επιβληθέντος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΄΄ ΣΩΤΗΡΙΑΣ΄΄ της Ελληνικής Οικονομίας . Έλληνες επιστήμονες που διαθέτουν πέρα της Επιστημοσύνης και Εθνικό Τσαγανό μετά από μελέτη όλων των στοιχείων [φούσκωμα, λάθη κλπ] εκτίμησαν το ύψος της προκληθείσας ζημίας με πολύ συντηρητικούς υπολογισμούς τουλάχιστον σε διακόσια δίς ευρώ. [ μελέτη καθ. Κας Γεωργαντά- κ. Λογοθέτη]. ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ; Είμαστε τόσο γαλαντόμοι, ώστε να μην προβάλουμε και να μην διεκδικούμε τις αποζημιώσεις από τις εσκεμμένες ενέργειες και τα περιβόητα λάθη που μας συνθλίβουν και μας αφανίζουν; ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ; Μήπως οι Δανειστές το απαγορεύουν επειδή μας θεωρούν αποικία χωρίς στοιχειώδη κυριαρχικά δικαιώματα;
Δεν σέβεται και δεν υπολογίζει κανείς τις χιλιάδες των Νεκρών ΕΛΛΗΝΩΝ που εξαθλιωμένοι οικονομικά και κοινωνικά πλήρωσαν με τη ζωή τους την επιβληθείσα με εκβιαστικές μεθόδους χρήση του ΄΄φαρμάκου΄΄, τις θυσίες που υπέστη ο Λαός φθάνοντας σε κατάσταση αφανισμού με κατεστραμμένη την πραγματική οικονομία και αυτό δεν είναι υπερβολικό εάν καταμετρηθούν τα πραγματικά στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της πραγματικής Οικονομίας αλλά και της κοινωνίας που δεν πρέπει να χάσει την ελπίδα της για τις ικανότητες και την αποφασιστικότητα των πολιτικών ώστε να ενεργήσουν έστω και καθυστερημένα με ΑΞΙΟΠΡEΠΕΙΑ ως εκπρόσωποί μας απέναντι στην ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ για να δοθούν λύσεις χωρίς άλλη εξαθλίωση και θανάτους.
Αποτελεί τόσο από Συνταγματικής όσο και από Ηθικής πλευράς βαρύτατο ατόπημα ουσιαστικά έγκλημα, να περικόπτονται συντάξεις από άτομα που κατέβαλαν επί δεκαετίες τις εισφορές τους που κακοδιαχειρίσθηκε το Κράτος και νομοτελειακά δεν έχουν άλλο τρόπο και δυνατότητα επιβίωσης;
Εφόσον δεν υπάρξει αφύπνιση και επίδειξη σοβαρότητας και υπευθυνότητας από τους θεσμικούς φορείς της Πολιτείας η καταστροφή μας από τις αρπακτικές πρακτικές των αδίστακτων οικονομικών Γερακιών  θα είναι οριστική και δυστυχώς χρονικά σύντομη.
Οι πολιτικοί που διακυβέρνησαν την χώρα τα προηγούμενα χρόνια οφείλουν να συμπεριφέρονται με σεμνότητα, να αναλογισθούν τις ευθύνες τους που δυστυχώς δεν είναι μόνο πολιτικές και να σταματήσουν τις υποκριτικές μικροπολιτικές πρακτικές αντιλαμβανόμενοι ότι τα όρια αντοχής του ΛΑΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ, να ανασκουμπωθούν, να ενεργούν ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, χωρίς επιπολαιότητες, ψύχραιμα και αποφασιστικά για να σταματήσει ο κατήφορος και να επουλωθούν το συντομότερο δυνατό οι πληγές για τη θεραπεία των οποίων να απαιτήσουν καταλογισμό από όλους αυτούς που με θράσσος παριστάνουν τους τιμητές.
Να μην ξεχνούν ότι οι Γερμανοί που ευθέως ή υπογείως ενεργούν υπό τον Μανδύα της ΕΕ, οφείλουν στη χιλιοβασανισμένη αλλά υπερήφανη Πατρίδα μας εκατοντάδες δις ευρώ [Γερμανικές οφειλές] αλλά και η παρέα των δανειστών οφείλει αποζημίωση για τα λάθη της ενώ φέρει και βαρύτατη ευθύνη για τους Νεκρούς. Αυτά που συνολικά μας οφείλονται ξεπερνούν τα 500 δις ΕΥΡΩ. Ποιος Έλληνας πολιτικός ή Δημόσιος Λειτουργός έχει το δικαίωμα ή την θεσμική εκ του Συντάγματος εξουσία να τα χαρίσει ή να μην προβάλει με επιμονή και υπομονή την απαίτηση καταβολής τους την στιγμή μάλιστα που η Πατρίδα δολίως πνέει τα λοίσθια;
Για να συνειδητοποιήσουν οι πολιτικοί την κατάσταση, είναι επιβεβλημένο ταχύτατα να προσαρμοσθούν στην πραγματικότητα, να υποστούν και οι ίδιοι πραγματικά όλες τις περικοπές και συνέπειες που επιβλήθηκαν αντίστοιχα στο Λαό [μειώσεις μισθών–συντάξεων, βαρύτατες φορολογίες κλπ] για να γευθούν πώς είναι να ζεις στον ΄΄παράδεισο ΄΄ της εξαθλίωσης με ελάχιστα ή καθόλου χρήματα, την πολύχρονη ανεργία που οδηγεί στην απελπισία, την μετανάστευση και τα αισθήματα της κοινωνίας για αυτούς που τον κυβέρνησαν.
Το που οδήγησαν τη χώρα το βλέπουν και εμείς το ζούμε για όσο αντέξουμε.
Οφείλουν να παραδεχθούν ότι τα λάθη τους ήταν ολέθρια αφού δεν αντιδρούσαν και δεν αναδείκνυαν με σοβαρότητα, θάρρος, επιμονή και υπομονή στους Δανειστές και στη Διεθνή Κοινή Γνώμη κατά τη φάση της ΄΄θεραπείας ΄΄ τα αρνητικά αποτελέσματα που μας οδήγησαν τελικά στον όλεθρο. Όσοι έβλεπαν ως επιτυχημένο το πρόγραμμα για να έχουν την εύνοια των ΄΄Δανειστών και ιδιαίτερα των Γερμανών ήρθε η ώρα να αποσυρθούν. Η ΕΕ προφανώς υπό τον συντονισμό των Γερμανών από το 2014 καθαρά εφάρμοζε πρόγραμμα grexit και έπαιζε καθυστερήσεις στη χρηματοδότηση. Αυτό αποκαλύφθηκε από την ύπαρξη του σχετικού σχεδίου. Μπράβο για τους τότε κυβερνώντες που φαίνεται ότι, είτε δεν αντιλαμβάνονταν την πραγματικότητα ή αποκρύπτουν την αλήθεια για προφανείς μικρποπολιτικούς λόγους.
Ο Λαός ωρίμασε, έπαψε να σκέπτεται και να ενεργεί πολιτικά με τη λογική του προβάτου και το αποδεικνύει δημοκρατικά με τις πολιτικές εντολές του.
Οφείλουν να εκτιμήσουν σωστά και ρεαλιστικά τις πραγματικές προθέσεις των Γερμανών που ατυχώς για τους Λαούς της Ευρώπης ανέλαβαν προς το παρόν άτυπα την οικονομική διακυβέρνησή της, ώστε να υπάρξουν οι αναγκαίες ενέργειες και χειρισμοί.
Οφείλουν να σεβασθούν και να τιμήσουν τον όρκο που έδωσαν όπως πράξαμε και εξακολουθούμε να πράττουμε μέχρι τελευταίας πνοής εμείς τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με αποφασιστικότητα, αυταπάρνηση και προπάντων αγάπη για την Πατρίδα και όλους τους Έλληνες.

Αναστάσιος Τσίτσης
Αντιστράτηγος εα
Επίτιμος Διευθυντής Γ΄ Κλάδου
Γενικού Επιτελείου Στρατού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.