Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ!

                                                           Λουτράκι, 24/9/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες,
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει το Μεσογειακό και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2015. 
Είναι ο 3ος Διεθνής Αγώνας Τριάθλου που φιλοξενείται στην πόλη του Λουτρακίου, όπου 150 αθλητές θα διαγωνιστούν στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός του ιστού της πόλης μας, με εκκίνηση στην παραλία Λουτρακίου στο Waves. Η ποδηλατική διαδρομή θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος των οδών Παπανικολάου και της Λεωφόρου Αθηνών και ο αγώνας δρόμου κατά μήκος της παραλιακής οδού με κατεύθυνση το Λουτράκι και την οδό Αιγαίου και τερματισμό στην promenade του Club Hotel Casino Loutraki.
Παρακαλούμε για την υπομονή σας κατά τη διάρκεια των ωρών διεξαγωγής του αγώνα, 08.00-13.00, αφού θα παραμείνουν εκτός κυκλοφορίας η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών και οι οδοί Παπανικολάου και Ποσειδώνος (το ρεύμα προς Λουτράκι).
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη στήριξή σας στην προσπάθεια μας για την καθιέρωση τέτοιων μεγάλων αθλητικών γεγονότων στη χώρα μας και στο Δήμο μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.