Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ (VIDEO)!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια*


Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που απέδειξε πώς είναι να μην αισθάνεσαι λίγη ντροπή λέγοντας τόσα πολλά ψέματα, πώς να μην αντιλαμβάνεσαι πόσο κακό έκανες στο ΕΘΝΟΣ το οποίο σε τίμησε με το να σε κάνει πρωθυπουργό.
Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά λαϊκή εντολή. Ποιο είναι όμως το διακύβευμα των εκλογών; Μήπως κάνοντας άρον άρον τις εκλογές, πριν να πληρώνει ο κόσμος φόρους και χαράτσια και πριν δει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, πιστεύει ότι θα μας ξεγελάσει; 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού λέγοντας ότι δεν πιστεύει στο μνημόνιο που υπέγραψε. Είναι εξοργιστικός και ταυτόχρονα προκλητικός. 
Ο κύριος Τσίπρας έταξε τα πάντα και δεν εφάρμοσε ούτε χιλιοστό από τις περίφημες εξαγγελίες του.ΕΝΦΙΑ, βασικός μισθός, 13η σύνταξη και τόσα άλλα που ακούγονται μάλλον σαν ουτοπία πλέον. Ο κ. Τσίπρας είχε πει καθαρά στη ΔΕΘ ότι ο ΕΝΦΙΑ δεν βελτιώνεται, παρά μόνον καταργείται. 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει «Go back κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε, όπως σωστά έλεγε πριν μήνες ο αντιμνημονιακός Α. Τσίπρας». ΄Ομως το «Go back» δυστυχώς για την Ελλάδα έγινε «Ευχαριστούμε για το νέο Μνημόνιο»! 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτά τα λόγια, που έκανε έναν ολόκληρο λαό να τον ψηφίσει: «Θα σκίσουμε τα μνημόνια μέρα μεσημέρι» και «Το μνημόνιο τελειώνει την πρώτη μέρα της κυβέρνησης της Αριστεράς». «Είμαστε κυρίαρχη χώρα, θα βάλουμε τέλος στην τρόικα!» «Η Ελλάδα σε έξι μήνες θα είναι μια άλλη χώρα!» «Δεν θέλουμε νέα δάνεια διάσωσης». 
Η ιστορία θα γράψει με τα πιο μελανά χρώματα αυτή την περίοδο της ελληνικής δημοκρατίας. Αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας…

*Φοιτητής Πολιτικών Επιστημών, Blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.