Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΣΗΦΗΣ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ: ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πηγή: http://www.loutrakiblog.gr


Είναι από τις συνεντεύξεις που μου άρεσε ! Γιατί ένιωθα πολύ οικεία μαζί του, γιατί ο Σήφης είναι προσωπικός φίλος, γιατί τον καμαρώνω, γιατί είναι ένα παιδί που τίποτα δεν του χαρίστηκε, προσπάθησε πολύ να καταφέρει, ό,τι έχει καταφέρει, δε "φίλησε" κατουρημένες ποδιές, σταθερός στις απόψεις του με μια συγκεκριμένη στάση ζωής από μικρός. 
Ήταν από τις λίγες συνεντεύξεις που νιώθαμε και δυο πως δεν υπήρχε κάμερα και πως τα λέγαμε...έτσι απλά ! 
Χαλαρός και εκείνος, ευδιάθετος, αφοπλιστικά ειλικρινής (όπως πάντα) και με απλότητα συνομίλησε μαζί μου, λέγοντάς μου ενδιαφέροντα πράγματα ! 
Ο Σήφης Πολυζωΐδης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, έχοντας πλέον στο ενεργητικό του δουλειές άριστες σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. 
Παίζοντας "κόντρα" ρόλους που τάραξαν τα νερά όπως εκείνος του "Σάββα Ξηρού" μίλησε για το πως ξεκίνησε να ασχολείται με την ηθοποιία, για την πορεία της δουλειάς του, για τα κριτήρια που επιλέγει τις δουλειές του, το "ευχαριστώ" του στους συμπολίτες μας και για την παράσταση που θα δοθεί στις 25, 26 και 27 Μαΐου στο συναυλιακό χώρο στην Κόρινθο "Μαρία Δημητριάδη". Το έργο λέγεται "Ζωτικός Χώρος-Lebensraum" 
Όπως έχει πει ο συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης σε συνέντευξή του: 
«Το καθαυτό «νόημα» του «Lebensraum» συμπυκνώνεται σε τούτο: οι αληθινοί δολοφόνοι είναι (και θα είναι για πάντοτε ) οι θεατές». 
Μια παράσταση που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και είναι ευκαιρία να δείτε στην Κόρινθο! 
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί 
΄Eχει ενδιαφέρον να ακούσετε και το "παράπονό" του. Ελπίζω το μήνυμα να ληφθεί... 
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Loutraki Thermal Spa κ. Νίκο Πετρίτση και το προσωπικό για την άψογη φιλοξενία τους 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.