Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ''ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2018''! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
 - Λουτράκι, 16 Μαΐου 2018
  • Αφιέρωμα στους εθελοντές των Special Olympics

Η γιορτή του αθλητισμού, οι Πανελλήνιοι Αγώνες των Special Olympics ''Λουτράκι 2018'', συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη, με την τελετή λήξης. Οι αθλήτριες και οι αθλητές αποδεικνύουν τις ειδικές τους ικανότητες με υπερηφάνεια, συμμετέχοντας στους αγώνες με περίσσιο θάρρος και δύναμη ψυχής, επιδιώκοντας τη νίκη και ταυτόχρονα την κοινωνική αναγνώριση και αποδοχή, στο πλαίσιο της διαφορετικότητάς τους. 
Οι αγώνες καλαθοσφαίρισης διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο ''Γ. Γαλανόπουλος''. 
Χθες, παρακολουθήσαμε την υπέρτατη προσπάθεια, χειροκροτήσαμε το ομαδικό πνεύμα και απολαύσαμε την μεταξύ τους ευγενή άμιλλα και αλληλεγγύη. 











Αφιέρωμα στους εθελοντές των Special Olympics

Όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι οι εθελοντές αποτελούν τον απαραίτητο και ουσιαστικό μηχανισμό στήριξης των αγώνων των Special Olympics. 
Προσφέρουν αφιλοκερδώς, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, στη δημιουργία και διατήρηση ενός περιβάλλοντος σεβασμού και αποδοχής της διαφορετικότητας, με το χαμόγελο στα χείλη και την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, επιδιώκοντας, ως μοναδική αμοιβή τους, μια σφιχτή αγκαλιά από  τους αγωνιζόμενους.  


Σήμερα, στο ''Θώδειο'' Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου, μία ομάδα εθελοντών παρέμεινε, μετά το πέρας των αγώνων, τα μέλη της οποίας εξέφρασαν τη χαρά τους, με διαφόρους τρόπους, για το υπέροχο αποτέλεσμα να κυλήσουν όλα ομαλά, χωρίς προβλήματα. 
Έκπληξη για τον συντάκτη του παρόντος η ικανότητα του κ. Γιώργο Ζαχαράκη να τραγουδάει κρητικές μαντινάδες. Τον απολαύσαμε και τον καταγράψαμε στο παρακάτω βίντεο για να τον απολαύσετε. 
Συγχαρητήρια στους εθελοντές που αποτελούν βασική συνιστώσα για την επιτυχία των αγώνων. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.