Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ''Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ''-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Κόρινθος, 13 Μαΐου 2018

Με αθρόα προσέλευση μελών πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Κορινθίας στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου, με σκοπό τη διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. 
Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Βασίλειος Παλιακάσης προέβη σε απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Χαράλαμπος Κολαξίδης ανακοίνωσε την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής για τα οικονομικά της Ένωσης. 
Επίσης, μετά από πρόταση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ομόφωνα η ανακήρυξη του πρώην Προέδρου κ. Ιωάννη Σανδραβέλη, σε επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης. 

Ακολούθως έλαβε το λόγο ο κ. Σανδραβέλης, ο οποίος ενημέρωσε τα παρόντα μέλη για τον πρωταγωνιστικό λόγο της Ένωσης στην Ομοσπονδία, καθώς και για τις ενέργειες που έχουν γίνει για να μην εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις, αλλά και στην πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία, δυστυχώς, συνηγορεί στην περικοπή τους, σύμφωνα με το Νόμο Κατρούγκαλου.


Ο διαχειριστής του παρόντος ιστολογίου, ως μέλος της Ένωσης, έλαβε το λόγο και μεταξύ των άλλων τόνισε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες των αποστράτων και να προγραμματίσει δράσεις με τις οποίες η Ένωση να προσφέρει, τόσο στο κοινωνικό σύνολο όσο και στους εν ενεργεία συναδέλφους, όπως είχε πει και στην ομιλία του ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης κ. Παλιακάσης, κατά τον πρόσφατο εορτασμό της Προστάτιδας της Ένωσης Αγίας Ειρήνης, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου. 

Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν δώδεκα υποψήφιοι για το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο και τέσσερις υποψήφιοι για την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή. 



Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής: 

Α. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

1. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ [93]
2. ΒΑΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ [66]
3. ΓΑΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ [70]
4. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ [88]
5. ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ [82] 
6. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ [112] 
7. ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ [51] 
8. ΛΕΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ [43]
9. ΜΠΛΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ [30]
10.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ [75]
11.ΠΑΛΙΑΚΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ [111]
12.ΠΑΣΣΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ [59]

Β. ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

1. ΔΟΥΒΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ [99]
2. ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ [85]
3. ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ [53]
4. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ [69]



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.