Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (P.A.D.A.) ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ!

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2024

  • Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος

Το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης (P.A.D.A.) έκοψε, με απόλυτη επιτυχία, την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024.

Παρόντες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μάνος Λογοθέτης, ο τέως Γενικός Γραμματέας του ιδίου Υπουργείου κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Περιφέρειας Αττικής Δρ. Θάνος Ασκητής, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, ο Γενικός Αστυνομικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Σκούρας, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δηµογλίδου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Βασίλης Κορκίδης, μέλη του Ινστιτούτου, Ολυμπιονίκες και εκλεκτοί προσκαλεσμένοι.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο  Πρόεδρος του ΕΒΕΠ και ο  Πρόεδρος του Ινστιτούτου, Αντιστράτηγος ε.α. και Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Γιάννης Ραχωβίτσας. 
Ο κ. Ραχωβίτσας αναφέρθηκε στις σημαντικές δράσεις του Ινστιτούτου κατά των Ναρκωτικών και κατά της Βίας Ανηλίκων και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή, στα μέλη του Ινστιτούτου, στους φίλους και σε όσους στηρίζουν το έργο του Ινστιτούτου.     









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.