Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

O ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εντούρο και το 2ο Κύπελο Νοτίου Ελλάδος 2015 πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι με εξαιρετική επιτυχία, την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου.
Από νωρίς το πρωί, οι 82 συνολικά αναβάτες, με τις μηχανές τους, προσήλθαν στην αφετηρία, όπου ήταν και η γραμματεία, για την καταγραφή τους, προετοιμασμένοι για την πολύωρη συμμετοχή τους στις δύο ειδικές διαδρομές, μέσα στη φύση, του επίπονου αγώνα. 
Η ατμόσφαιρα πολύ φιλική, πλαισιωμένη από τις μουσικές επιλογές του Dj Meletis. Στολές εντυπωσιακές και μηχανές προκαλούσαν τον κάθε θεατή να πάρει γεύση από μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μεταξύ των αθλητών και δύο αθλήτριες. Η κα Ελένη Αγελαδοπούλου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η κα Ελένη-Δανάη Μαυράκη στο Κύπελο. 
Η εκκίνηση δόθηκε και οι θεατές απόλαυσαν μοναδικές στιγμές δεξιοτεχνίας. Οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αναδεικνύοντας το πείσμα τους, το θάρρος, τη μαχητικότητα και την άριστη φυσική τους κατάσταση, ειδικά σε επικίνδυνα, για μας τους κοινούς θνητούς, σημεία του αγώνα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό αλλά και το θαυμασμό των θεατών. 


Αξίζουν συγχαρητηρίων οι διοργανωτές, τα μέλη των Μοτοσικλετιστών Λουτρακίου-Περαχώρας (ΜΟ.Λ-Π), τα οποία, επειδή αγαπούν αυτό που κάνουν, απέδειξαν ότι το μεράκι είναι καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας. 


Πανταχού παρόντα τα μέλη των ΜΟ.Λ-Π φρόντισαν να καλύψουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη που απρόσμενα παρουσιαζόταν.  
Επίσης στη διοργάνωση συνέβαλαν η Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. 
Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.