Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΩΤΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας-Αθλητικός Σύλλογος Αετός Αγγελοκάστρου 7-0

Ο πρώτος αγώνας του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, στην έδρα του, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μεγάλη νίκη, με σκορ 7-0, για την ομάδα του Θανάση Θώδη (Παυλάρας), που έδειξε και έτριξε τα δόντια της στην αντίπαλη ομάδα -Αθλητικός Σύλλογος Αετός Αγγελοκάστρου- με την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο. 

Προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο δέκατο λεπτό, με γκολ του Χρήστου Α. Δρίτσα και το α΄ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με διαστάσεις θριάμβου, φθάνοντας το σκορ σε 6-0 υπέρ της Περαχώρας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Περαχώρας αγωνίστηκε σε ρυθμό ρελαντί. Ουσιαστικά της δόθηκε η ευκαιρία να προπονηθεί, αφού ο αντίπαλος είχε ήδη παραδοθεί αμαχητί. Το 7-0 έγινε στο τελευταίο λεπτό και ο διαιτητής, αμέσως μετά το γκολ, σφύριξε τη λήξη του αγώνα. 
Τα γκολ της νικήτριας ομάδας πέτυχαν ο Παναγιώτης Κόντης (χατ τρικ), Γιώργος Σιαμάς (2) και Παναγιώτης Παρασκευόπουλος (1).

Πολύ καλή η διατησία του κ. Γιάννη Πετσόγλου και των βοηθών του κ.κ. Βλαχοπάνου και Καλαρά.
Μετά τον αγώνα, με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, τόσο το Διοικητικό συμβούλιο όσο και οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή τους, απόλαυσαν καφέδες και αναψυκτικά, σε ποδοσφαιρόφιλο παραδοσιακό καφενείο του χωριού μας. 
Από αριστερά: ο Α΄Αντιπρόεδρος του Α.Ο.Περαχώρας Παναγιώτης Θώδης με τον Κώστα Αρναουτόπουλο (Γεράνης)
Ο ιδιοκτήτης του Κώστας Αρναουτόπουλος (Γεράνης), με το χαμόγελο στα χείλη, πρόσφερε τις δημιουργίες του, στους νικητές, οι οποίοι τις απόλαυσαν, αναλύοντας και σχολιάζοντας ταυτόχρονα τις φάσεις του αγώνα. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.