Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ''ΤΙΜΟΝΙ''!

Μία επιλογή που λέγεται πως θα κάνει τη διαφορά...
  • Σημείωση διαχειριστή παρόντος ιστολογίου: Η επιλογή του Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α Αθανάσιου Παπανικολάου στο ''τιμόνι'' του τομέα Άμυνας, σε μια κρίσιμη για τη Χώρα μας περίοδο δημιουργεί νέα προοπτική, στη διαχείριση των ευαίσθητων αυτών θεμάτων, αφού γνωρίζει, σε βάθος, τα δεδομένα που επικρατούν. Αγαπητέ Φίλε Σάκη, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα, αν και την θεωρώ δεδομένη
Έναν Κρητικό επέλεξε η Φώφη Γεννηματά στο "τιμόνι" του τομέα Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής. Είναι ο Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α Αθανάσιος Παπανικολάου από την Μεγάλη Βρύση του Νομού Ηρακλείου με χιλιάδες ώρες πτήσεων στο ενεργητικό του σε πολεμικά α/φη και μεγάλη εμπειρία σε καίριες θέσεις ευθύνης τόσο Εθνικές όσο και Διπλωματικές. 
Υπηρέτησε μεταξύ των άλλων, ως υπασπιστής Υπουργών Εθνικής Άμυνας, ως Αεροπορικός Ακόλουθος στην Ουάσιγκτον και υπήρξε Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Οξυδερκής σαν άνθρωπος, διορατικός, πολύ καλός γνώστης των γεωπολιτικών δεδομένων που εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή, θεωρείται η επιλογή που θα κάνει την διαφορά σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο.

Πηγή:www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.