Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
    • Γήπεδο Περαχώρας, Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016
    •  Α.Ο.Περαχώρας-ΑΠΣ Αγιάννης: 1-0
    Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΑΠΣ Αγιάννης
    O Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας απέσπασε ακόμη τρεις βαθμούς μετά τη νίκη του, με 1-0, επί του ΑΠΣ Αγιάννης. Το βλέμμα του, πλέον, είναι στραμμένο στην επόμενη αναμέτρησή του, με τον Αθλητικό Όμιλο Ρομά, στο γήπεδό του, την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016.
    Ένα ντέρμπι κορυφής, αφού ο Α.Ο.Ρομά προηγείται με 10 βαθμούς και ο Α.Ο.Περαχώρας με 6 βαθμούς από τον Αστέρα Κορίνθου, που κατέχει την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Γ1 κατηγορίας Κορινθίας. Λόγω της διαφοράς της βαθμολογίας, ο Α.Ο. Περαχώρας απολαμβάνει τη δεύτερη θέση και μόνο με νίκη, την προσεχή Κυριακή, θα μπορούσε να διεκδικήσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος, αναμένοντας, φυσικά, στο μέλλον και νέο στραβοπάτημα των Ρομά.
    Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Σπύρος Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, με ωραία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Δημήτρη ΛΙΝΤΑ, ο οποίος δέχτηκε την μπάλα από κτύπημα κόρνερ του Γιάννη ΜΙΧΑ, στο 72ο λεπτό.


    Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι αναγνωριστικά, με την Περαχώρα να προσπαθεί να ανοίξει γρήγορα το σκορ και να επιβάλει το παιχνίδι της, χωρίς να τα καταφέρνει.
    Οι παίκτες του Αγιάννη, καλά τοποθετημένοι, επέλεξαν το αμυντικό παιχνίδι, με στόχο ένα ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα, διεκδικώντας ταυτόχρονα και το γκολ, με γρήγορες αντεπιθέσεις, αξιοποιώντας τον ταχύτατο επιθετικό και πολύ καλό χειριστή της μπάλας Στέφανο ΣΟΥΚΟΥΛΗ.
    Για μία ακόμη φορά, οι ποδοσφαιριστές της Περαχώρας έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες στο άκαρπο, σε γκολ, α΄ ημίχρονο.
    Κυριότερες αυτές με τον Παναγιώτη ΚΟΝΤΗ στο 9ο λεπτό, τον Δημήτρη ΚΟΝΤΗ στο 20ο, τον Σπύρο Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗ στο 30ο και τον Γιώργο ΣΙΑΜΑ στο 39ο λεπτό.
    Ο Αγιάννης δημιούργησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Την πρώτη στο 31ο λεπτό, υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα της Περαχώρας Χρήστο ΝΙΚΟΛΟY σε σωτήρια απόκρουση και τη δεύτερη στο 37ο λεπτό, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, μετά από σουτ, από πλεονεκτική θέση, μέσα από τη μικρή περιοχή.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η Περαχώρα είχε και πάλι την εδαφική υπεροχή, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες. Με τον Γιάννη ΜΙΧΑ στο 56ο λεπτό, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αγιάννη και διπλή με τον Ερμάλ QENTRO, ο οποίος σούταρε, αρχικά, σχεδόν εξ επαφής με την εστία και απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο ίδιος παίκτης έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.
    Η Περαχώρα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν εντυπωσίασε αγωνιστικά, λαμβάνοντας υπόψη και τον δυνατό αέρα που φυσούσε, ο οποίος δυσχέραινε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.
    Η αφλογιστία, σε γκολ, που διακρίνει την Περαχώρα σε κάθε πρώτο ημίχρονο του δευτέρου γύρου συνεχίστηκε, ενώ οι παίκτες της έδειξαν επιπλέον αγχωμένοι, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.
    Ο Αγιάννης παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος, σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, έχοντας ηττηθεί στην έδρα του με σκορ 5-0.

    Η διαιτησία του κ. Σπύρου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και των βοηθών του κ.κ. Ν. ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ και Ι. ΡΟΥΚΗ χαρακτηρίζεται πολύ καλή.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.