Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟ ΤΑ ''ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ! (VIDEO)

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Με τη θεατρική παράσταση ''Το Πνεύμα των Χριστουγέννων'', καθώς και χορούς και τραγούδια από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας, ολοκληρώθηκαν, την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, οι εκδηλώσεις για τα ''Μαγικά Χριστούγεννα'' στην Περαχώρα, που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017.
Άστρο λαμπρό φώτισε τις εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας και περιελάμβαναν παραδοσιακούς και ευρωπαϊκούς χορούς, ζωγραφικές δημιουργίες, ημέρα για τις μαμάδες, ζωγραφική προσώπου, παραμυθική αφήγηση και εικαστικές δραστηριότητες, την θεατρική παράσταση ''Το Πνεύμα των Χριστουγέννων'', Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες δημιουργίες, γωνιά κερασμάτων και λοιπές αξιόλογες δράσεις.


Οι εκδηλώσεις αυτές σκόρπισαν πολλά χαμόγελα, πρόσφεραν εορταστική ατμόσφαιρα, δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας και συνέβαλαν στη ψυχική ανάταση μικρών και μεγάλων.


Στη διοργάνωση των εκδηλώσεων πρωτοστάτησαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Περαχώρας, η Διευθύντρια και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας, η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Περαχώρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας, γονείς και εθελοντές.


Την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων παρόντες η συντονίστρια του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' κα Κωνσταντίνα Ράπτη, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας κ. Δημήτρης Βασιλείου και εκπρόσωποι του Κύκλου Συναντήσεων Νεολαίας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, όπως οι κ.κ. Θάνος Θεοχάρης και Βαγγέλης Μέξιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.