Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!

 

Η ιδέα ότι «εκεί έξω» υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος για εσάς, με τον οποίον θα ερωτευτείτε και θα μείνετε αχώριστοι για πάντα, ακούγεται εντελώς μη ρεαλιστική.
Αυτό που μπορεί να ισχύει για αρκετούς ανθρώπους είναι να βρίσκουν κάποιον, τον οποίον νιώθουν σαν να ήξεραν από πάντα, με τον οποίον συνδέονται σε κάποιο βαθύτερο επίπεδο και που τους επιτρέπει να ωριμάζουν και να αναπτύσσονται ως άνθρωποι μέσα στην ίδια την σχέση. Αν έχετε βρει έναν τέτοιον άνθρωπο, με τον οποίον ταιριάζετε και ως εραστές, τότε έχετε πετύχει φλέβα χρυσού!
Πώς θα καταλάβετε, όμως, ότι ο άνθρωπος που έχετε επιλέξει για σύντροφο ζωής είναι πραγματικά η αδελφή ψυχή σας; Μία ομάδα ειδικών σε θέματα σχέσεων καταλήγει στα πιο αξιοσημείωτα σημάδια:
Επικοινωνείτε χωρίς να μιλάτε
Οι «αδελφές ψυχές» διαβάζουν ο ένας τον άλλον σαν ανοιχτό βιβλίο. Συνδέονται απόλυτα σε κάθε επίπεδο ύπαρξης. Ο ένας μπορεί να ολοκληρώνει τις προτάσεις του άλλου, μπορεί να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον ταυτόχρονα ή απλά να νιώθουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Ένας τέτοιος σύντροφος ξέρει να ανταποκρίνεται στις συναισθηματικές σας ανάγκες: Μένει κοντά σας όταν τον χρειάζεστε, σας προσφέρει την αμέριστη προσοχή του και ικανοποιεί άμεσα τις ανάγκες σας. Σας κρατά το χέρι όταν νιώθετε ανασφάλεια, σας αγκαλιάζει στην χαρά σας και σας ανακουφίζει τρυφερά όταν πονάτε.
Το νιώθετε μέσα σας ότι έχετε βρει τον Έναν και Μοναδικό
Όταν κανείς βρίσκει την αδελφή ψυχή του, δεν αναρωτιέται. Απλά το νιώθει –το ξέρει. Η αλήθεια αυτή έρχεται στην επιφάνεια: Ακούτε μια φωνούλα στο κεφάλι σας που σας το λέει, το επιβεβαιώνετε από απλές καθημερινές κινήσεις του άλλου ή απλά το νιώθετε μέσα στην καρδιά σας ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ξεχωριστός για εσάς.

Υπάρχει προφανής σωματική χημεία

...και ο ηλεκτρισμός που νιώθετε δίπλα του δεν συμβαίνει μόνο στις ερωτικές σας στιγμές. Κρατώντας το χέρι της αδελφής ψυχής σας σάς κάνει να νιώθετε πως πετάτε στα σύννεφα, ακόμα κι αν είστε πολλά χρόνια μαζί.
Νιώσατε απόλυτη εξοικείωση ο ένας δίπλα στον άλλον, από την πρώτη μέρα
Οι αδελφές ψυχές συνδέονται από το πρώτο λεπτό και ανοίγονται ο ένας στον άλλον χωρίς να φοβούνται την κριτική. Νιώθουν εξοικείωση, απόλυτη άνεση, κάποιοι λένε ότι χαλαρώνουν απόλυτα με έναν τέτοιον σύντροφο και επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι ευάλωτος. Η αδελφή ψυχή σας είναι κάποιος που σας ανοίγεται, που σας επιτρέπει να κοιτάξετε βαθιά μέσα του. Είναι ο άνθρωπος που παίρνει το ρίσκο να μοιραστεί μαζί σας οτιδήποτε σκέφτεται και νιώθει, κάθε του ανάγκη.
Το ίδιο αυτό άτομο, βέβαια, μπορεί να σας δυσκολέψει όσο κανείς άλλος
Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύουν πολλοί, μία τέτοια καρμική σχέση δεν είναι πάντα ομαλή. Η αδελφή ψυχή σας δεν έρχεται πάντα με τέλειο περιτύλιγμα, είτε εμφανισιακά είτε αναφορικά με εξωτερικές συνθήκες, ούτε υπόσχεται ότι η σχέση σας δεν θα έχει προβλήματα. Η διαφορά με τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι ότι οι δυσκολίες της ζωής δυναμώνουν την σχέση σας, γίνονται η κόλλα που σας κρατά γερά ενωμένους για να περνάτε μαζί όλες τις δύσκολες στιγμές και σας βοηθούν να γίνετε ακόμα πιο αυθεντικοί. Επιπλέον, μία τέτοια σχέση μπορεί να σας φανεί δύσκολη, με την έννοια ότι η αδελφή ψυχή σας είναι ένα άτομο που σπρώχνει τα όριά σας και σας κάνει να θυμώνετε, όμως αυτό που στην πραγματικότητα κάνει είναι να βγάζει έτσι τον καλύτερο, πιο δυνατό, πιο αληθινό σας εαυτό.
Μπορεί να μην συμφωνείτε στα πάντα, όμως είστε πάντα μαζί στα σημαντικά

Δηλαδή, οι στόχοι σας, οι προσδοκίες σας και οι αξίες σας είναι κοινές, ακόμα κι αν σε επιμέρους ζητήματα διαφωνείτε.
Η σχέση σας σάς γαληνεύει
Είναι προφανές όταν είστε με τον λάθος άνθρωπο. Νιώθετε συνέχεια ανασφάλεια για την σχέση σας και φοβάστε πως η κάθε σας κίνηση θα τον «ξενερώσει». Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ανάμεσα στις αδελφές ψυχές. Τέτοια ζευγάρια νιώθουν ασφάλεια, νιώθουν ότι ο άλλος θα είναι εκεί για πάντα. Ό,τι κι αν συμβεί στην ζωή σας, αν έχετε βρει το άλλο σας μισό, έχετε συμφωνήσει ότι θα είστε πάντα ομάδα, θα είστε μαζί σε όλα. Η φωνούλα μέσα σας σάς λέει ότι είστε σε μία υγιή σχέση. Εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον, νιώθετε αυτοπεποίθηση και άνεση μαζί του, μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα με ώριμο και διεξοδικό τρόπο.
Έχετε διαφορετική ταυτότητα, αλλά για τον κόσμο είστε ένα
Οι αδελφές ψυχές αναγνωρίζουν ότι είναι δύο ξεχωριστά μέρη μιας ολότητας και ότι κανένας εξωτερικός παράγοντας δεν μπορεί να σπάσει αυτόν τον δεσμό.
Μπορεί να γνωριζόσασταν για χρόνια πριν συνειδητοποιήσετε -ταυτόχρονα- ότι τελικά είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον


Στην πραγματική αγάπη, ο σωστός χρόνος είναι το παν. Μπορεί ο σύντροφός σας και εσείς να πηγαίνατε στο ίδιο σχολείο, αργότερα ως φοιτητές να χαθήκατε, να ξαναβρεθήκατε χρόνια μετά με άλλους συντρόφους, να πέρασαν κι άλλα χρόνια και τελικά να καταλήξατε μαζί σε κάποια εντελώς απρόβλεπτη στιγμή και να βιώσατε τον πιο τρελό έρωτα! Οι αδελφές ψυχές είναι προορισμένες κάποια στιγμή να συναντηθούν και να είναι για πάντα μαζί...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.