Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ "ΤΕΛΕΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ"

Αγαπητοί συμπολίτες μου στη Κορινθία,
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 για το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα “Τελεία-Απόστολος Γκλέτσος” είναι άκρως ικανοποιητικό και μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε.
Νοιώθω μεγάλη χαρά για την δική μου παρουσία στο πολιτικό γίγνεσθαι του Νομού Κορινθίας κατακτώντας το ποσοστό του 2,02% για την παράταξή μου. Αναγνωρίζω πως τώρα ξεκινούν τα δύσκολα και δηλώνω πως θα είμαι συνοδοιπόρος των Κορινθίων στη δύσκολη διαδρομή που χαράσσεται από τις περιστάσεις. Με ενθουσιασμό, αλληλεγγύη και εργατικότητα θα καταφέρουμε πολύ περισσότερα στο μέλλον.
Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά και προσωπικώς όλους τους ψηφοφόρους του Κόμματος “Τελεία – Απόστολος Γκλέτσος” στη Κορινθία και πανελληνίως, καθώς και την οικογένειά μου και τους φίλους που με τίμησαν και με εμπιστεύθηκαν σε αυτό το πολιτικό εγχείρημά μου.
Επίσης θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την ειλικρίνεια όλων όσων μου είπαν “Δε θα σε ψηφίσω τώρα, αλλά την επόμενη φορά”.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι ανάγκες και τα προβλήματά σας είναι πλέον και δικά μου και θα σταθώ για πάντα δίπλα σας ένας σταθερός φίλος σε όλους τους κοινούς αγώνες για το γενικότερο καλό της Κορινθίας και της πατρίδας μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους Κορίνθιους βουλευτές που εξελέγησαν στη νέα κυβέρνηση και στον Χρίστο Δήμα για την επανεκλογή του. Τους αποστέλλω εγκάρδιες ευχές για να έχουν καλή συνεργασία, να πάρουν αποφάσεις και να κάνουν δράσεις με μοναδικό γνώμονα το όφελος του Έλληνα και της χώρας μας.
Τερζή Πετρούλα

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 
ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ 

ΔΗΜΟΙ & ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΨΗΦΟΙ

Κορίνθου 807
Κόρινθος 553
Άσσου Λεχαίου 77
Σολυγείας 34
Τενέας 60
Σαρωνικού 83

Λουτράκι Περαχώρα Άγιοι Θεόδωροι 298
Λουτράκι-΄Ισθμια-Περαχώρα 228
Άγιοι Θεόδωροι 70

Σικυώνα 283
Κιάτο 223
Στυμφαλία 37
Φενεός 23

Βέλου 156
Βέλο 69
Βόχα 87

Ξυλόκαστρο 199
Ευρωστίνη 58
Ξυλόκαστρο 141

Νεμέα 101

ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ 1844

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.