Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!

Της Αναστασίας Σταύρου 
                            
Η ημέρα της κάλπης έφτασε! Ο ελληνικός λαός με τη δύναμη που διαθέτει είναι αυτός που θα αποφασίσει σήμερα για το μέλλον της χώρας του. Με τη ψήφο του είναι έτοιμος να πάρει τη ζωή στα χέρια του και το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα της χώρας προς την έξοδο από το Μνημόνιο και συνακόλουθα, την ανάκαμψη της οικονομίας.
Οι πολίτες τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολλές θυσίες, έχουν υποφέρει οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά και τους αξίζει να δουν τις θυσίες τόσων χρόνων να αποδίδουν, όχι εν δυνάμει, αλλά, εν γένει. Κρατάνε μια ισχυρή άμυνα στις επιθέσεις που δέχονται από το 2010 έως σήμερα με κύρια εφόδια τους την υπομονή, επιμονή και την αγάπη που έχουν για την πατρίδα τους. Μια αγάπη σαν μια αλυσίδα, που παρ’ όλες τις διαφορετικές τοποθετήσεις των υποψήφιων συνδυασμών και τις αντιθέσεις των κομματικών αρχηγών τους, οι κρίκοι που την αποτελούν στοχεύουν σε ένα και μόνο πράγμα, την ανάκαμψη της πατρίδας τους. Η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας, η κουλτούρα μας είναι κάποια από τα στοιχεία που έχουν ξεχωρίσει την Ελλάδα και που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο πέρασμα των χρόνων. Στοιχεία που έχουν βοηθήσει σε δύσκολους καιρούς τη χώρα να καταφέρει να βγει αναίμακτη και να σταθεί στα πόδια της με περηφάνια. 
Οι σημερινές εκλογές θα πρέπει να προάγουν τη δημοκρατικότητα και το γενικό καλό της χώρας μας. Ο φόβος είναι περιττός, όπως περιττά είναι και τα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της και θα παλέψει μέχρι τέλους. Όποιο. λοιπόν, και αν είναι το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα εμείς θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην εντολή του λαού, είτε αποφασίσει την αλλαγή πολιτικής με κυβερνήτη τον Α.Τσίπρα, είτε θελήσει να υποστηρίζει την πολιτική που ασκούσε μέχρι πρότινος ο Α.Σαμαράς. Είμαστε όλοι οι Έλληνες εδώ ενωμένοι σαν μια γροθιά να πολεμήσουμε και να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες. Νικητής είναι αυτός που ξέρει να πολεμά!!!!! 

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

(Jacques Deval, 1895-1972, Γάλλος συγγραφέας) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.