Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΚΙΩΝΗ-ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟ ΔΣ: ''ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ''-''ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ''!

Πηγή: https://www.loutraki365.gr/


By Αλέξανδρος Κανδρής 

Κόντρα ξέσπασε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, ανάμεσα στο Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη και τον Γιάννη Καραπανάγο. Αφορμή για το θερμό επεισόδιο, μια πρόταση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Αλλάζουμε Μαζί", την οποία παρεξήγησε ο Δήμαρχος.
Συγκεκριμένα, σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Γιάννης Καραπανάγος, ανέφερε ότι "Σύμφωνα με τα λεγόμενα των εργαζομένων, όλοι οι επικεφαλής συναντήθηκαν με την αντιπροσωπεία των εργαζομένων εκτός από τον κύριο Δήμαρχο. Δεν τους δέχτηκε." Ο Γιώργος Γκιώνης, απάντησε στο Γιάννη Καραπανάγο "Μην το ξαναπείτε αυτό", ο οποίος αντέδρασε και του τόνισε ότι χρησιμοποιεί τα λεγόμενα των εργαζομένων. Ακολούθησε γενική σύρραξη στην αίθουσα του Δ.Σ. και τα αίματα άναψαν.
Αναφορικά με το θέμα του Spa, ο Γιάννης Καραπανάγος, σημείωσε ότι: "Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τη δυσχερέστατη θέση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι από το 2013 και μετά όταν είχαμε την πρώτη κατάσχεση. Οι εργαζόμενοι όταν αποφάσισαν να κάνουν αυτό το αίτημα γραπτώς, το απηύθυναν σε εσάς και το κοινοποίησαν στο Δήμαρχο και στους επικεφαλής των παρατάξεων. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, όλοι οι επικεφαλής συναντήθηκαν με την αντιπροσωπεία των εργαζομένων εκτός από τον κύριο Δήμαρχο. Δεν τους δέχτηκε. Δεν είχε το χρόνο; Δεν είναι δικό μου θέμα. Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε. Αυτό το χρονικό διάστημα, δεν έγινε καμία ενέργεια από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, ώστε σήμερα να έχουμε μια γνωμοδότηση".
Δείτε στο video την τοποθέτηση του Γιάννη Καραπανάγου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.