Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Πηγή: https://www.loutrakiblog.gr/

Ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί” κ. Γιάννης Καραπανάγος μιλά αποκλειστικά στο loutrakiblg.gr και εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει σήμερα από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου.
“Η σημερινή μου αποχώρηση, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τουριστικής, πριν από τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, αποτελεί ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά του Προέδρου της Τουριστικής, προς το πρόσωπό μου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, πριν λίγες ημέρες, την 29η Ιανουαρίου 2020. 
Σημειωτέον ότι είναι το τρίτο γεγονός, από τον περασμένο Νοέμβριο, κατά το οποίο ο Πρόεδρος συμπεριφέρεται απρεπώς προς το πρόσωπό μου, προκαλώντας έντονο φραστικό επεισόδιο, μεταξύ του ιδίου και εμού. Δύο φορές σε συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής και μία κατά τη συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των παρατάξεων, την 17η Δεκεμβρίου 2019 και μάλιστα ενώπιον του Δημάρχου. 
Οπότε, σήμερα, δήλωσα στον Πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι κατανοώ πως υπάρχουν στιγμές που η ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου δεν είναι κατάλληλη για να διαχειριστεί, ως Πρόεδρος, μια συνεδρίαση, κατά την οποία ασκείται κριτική και τίθενται ερωτήσεις για τα συσσωρευμένα προβλήματα του υδροθεραπευτηρίου και μάλιστα τη συγκεκριμένη κρίσιμη χρονική περίοδο. 
Ταυτόχρονα ενημέρωσα ότι δεν πρόκειται να επιτρέψω στο μέλλον αντίστοιχες συμπεριφορές, σε βάρος μου, γιατί η αξιοπρέπειά μου, ως επικεφαλής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος, είναι αδιαπραγμάτευτη. 
Στη συνέχεια και για διαφορετικούς λόγους αποχώρησαν, από τη συνεδρίαση, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Δημήτρης Βασιλείου και Δημήτρης Κοντός.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.